Slik viser Twitter Oppdateringer på en Facebook-side

Slik viser Twitter Oppdateringer på en Facebook-side


Hvis du er en ivrig Twitter-bruker og ønsker å dele dine tweets med folk på din Facebook-side, installerer Twitter programmet på din Facebook-konto kan holde alle du kjenner oppdatert med de nyeste innleggene. Twitter applikasjon for Facebook er designet for enkel integrasjon mellom begge kontoene, som betyr at du kan legge inn en tweet til enten en når du ønsker å dele en tanke, ide eller lenke.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Twitter-konto. Skriv inn brukernavn eller e-postadresse, samt passordet ditt i egne felt og logge deg på Twitter-kontoen din.

2 Velg "Innstillinger" fra funksjonene delen. "Settings" er det tredje valget fra høyre øverst til høyre på kontosiden. Hvis du velger dette vil ta deg til kontoadministrasjon.

3 Bla ned til "Mer info URL:" -delen. Det er der du finner en lenke for å legge Twitter til nettstedet.

4 Klikk på Twitter badge link. Dette er hyperkoblet til teksten der det står "Du kan også legge til Twitter til nettstedet ditt her." Hvis du velger dette vil ta deg til Twitter merker siden.

5 Velg Facebook fra "Display Twitters på websiden din" -delen. Facebook er det tredje valget fra toppen; Klikk på radio knappen for å bli tatt til Facebook-side apps.

6 Installer Twitter til Facebook-kontoen. Du vil se skjermbilder av Twitter-programmet i aksjon på Facebook. Rull til bunnen av skjermen for å finne den "Installer Twitter i Facebook" -knappen og velg det.

7 Logg inn på Facebook. Du vil nå bli tatt til Facebook påloggingsskjermen med Twitter logo synlig nær toppen. Logg inn med din Facebook-e-postadresse og passord for å starte installasjonsprosessen.

8 Tillat Twitter for å få tilgang til Facebook-informasjon. Velg "Tillat" for å fortsette installasjonen.

9 Skriv inn din Twitter påloggingsinformasjonen på Facebook. Facebook trenger din Twitter-brukernavn og passord slik at Twitter kan få tilgang til din Facebook-side. Velg "Logg inn"

10 Oppdater kontoene dine med en ny tweet. Du vil nå se en stor innholdsfeltet boks som ligner på ditt oppdateringer boks med alle de personene du følger under den Twitter. Dette betyr Twitter har blitt installert på din Facebook-konto.

Hint

  • Å velge "Tillat" under installasjonen bekrefter dine Facebook Platform Brukervilkårene avtalen.
  • Du kan fjerne Twitter søknaden fra din Facebook-side ved å velge "Block" fra menyen Programmer.
  • Legge til Twitter til Facebook betyr ikke automatisk at Facebook-statusen vil bli oppdatert på Twitter; du må velge "Tillat statusoppdateringer fra Twitter" for å aktivere denne funksjonen