Snow Leopard krasjer med Firefox

April 7 by admin

Apple introduserte Snow Leopard, den 10.6 Mac-operativsystemet, i 2009. Selv om Apple introduserte Lion to år senere, millioner av Mac fortsatt kjøre på Snow Leopard - og mange brukere rapporterer at det er et problem for deres nettsurfing. Snow Leopard brukere rapporterer at Mozillas Firefox krasjer når de kjører den på Snow Leopard, men noen brukere har ingen problemer.

krasj

Mozillas på kundestøttesidene har innlegg av flere brukere av Snow Leopard som finner Firefox krasjer uventet siden de byttet til det nye operativsystemet. Web builder Trent Walton sier på sin nettside at når han byttet til Snow Leopard, Firefox krasjet flere ganger uten helt å laste noen sider. Likeledes, rapporterer iLounge nettsted som kort tid etter at Snow Leopard utgivelsen et mindretall av brukerne - muligens så høyt som 40 prosent - led krasjer ikke bare med Firefox, men andre nettlesere og programmer.

Blits

Mozilla støtte tyder på at noen brukere har problemer fordi Firefox, når du kjører på Snow Leopard, er uforenlig med Java-appleter nettsteder bruker til å kjøre Flash-animasjon. Dette krasjer Firefox når det stenger en fane eller treffer på tilbake-knappen for å navigere bort fra en nettside ved hjelp av Flash. Mozilla anbefaler å deaktivere eller avinstallere Flash for å se om det stopper krasjer, men som etterlater deg ikke tilgang til Flash-drevet funksjoner på enkelte nettsteder. [

Sikkerhetsmodus

Trent Walton sier på nettet at han fikset problemene sine ved å starte sin Mac i sikkermodus. For å gjøre dette, du trykker på strømknappen, traff skift-tasten ned så snart du hører oppstart lyden og holde tasten nede til Apple-logoen kommer opp. Sikkermodus har flere effekter, inkludert deaktivere alle skriftene ikke i Mac-biblioteket, og kaste alle skrifter bufrede av datamaskinens programmer, for eksempel Firefox. Mozilla anbefaler å tørke ut skrift cacher som en løsning.

Råd for Apple

Skrive på nettstedet "Bloomberg Business Week", sier Stephen Wildstrom rapportene fra krasj og programvareproblemer tyder Apple bør vurdere å endre hvordan det lanseres OS-oppdateringer: Har offentlig betatesting slik at brukerne har et bedre inntrykk av potensielle problemer. Gi tredjeparts programvareleverandører mer tid til å sjekke at deres programmer er kompatible med det nye operativsystemet, og til å arbeide ut bugs hvis det er problemer. Isteden sier Wildstrom, Apple bare sluppet den endelige Snow Leopard kode en uke før gikk på salg av produktet, så det er ikke overraskende programvareutviklere ikke fange alle feilene.

Related Articles