Spamfiltre som arbeider med web-baserte e-postkontoer

Spamfiltre som arbeider med web-baserte e-postkontoer


Din e-postkonto ikke bare mottar meldinger fra venner, familie og forretningsforbindelser, men også uønskede meldinger, spam, prøver å selge deg produkter, tjenester og uønskede meldinger om informasjon. Du trenger ikke å sette opp med spam. Spamfiltre oppdage og stoppe spam fra å bli mottatt av e-postkontoen. Men filtrene kan ikke ta alle spam-meldinger. Spamfiltre selv jobbe med web-baserte e-postkontoer som Yahoo Mail og Gmail.

McAfee Spamkiller

McAfee Spamkiller er et kommersielt program som fungerer med web-baserte e-postkontoer. Spamfilter inkluderer muligheten til å sette regler på hva slags meldinger for å stenge. Spamfilter fungerer med POP3 og MAPI (web-basert) e-postkontoer, samt frittstående e-postprogrammer - Microsoft Outlook og lignende programmer. McAfee Spamkiller er tilgjengelig for Windows-baserte systemer. For å kjøpe programmet, klikk på "McAfee Spamkiller" linken i "Ressurser" seksjonen.

MailWasher

For Windows-baserte systemer, MailWasher ikke bare blokkerer spam før den når e-postkontoen, programmet lar deg også gjenopprette slettede e-poster. MailWasher, et kommersielt program, kan du forhåndsvise alle dine e-poster før autoriserer filteret for å laste enkelte e-poster. Denne funksjonen bidrar til å redusere sjansen for en gyldig e blokkeres. Filteret fungerer med web-baserte e-postkontoer og frittstående e-postprogrammer. For å kjøpe programmet, klikk på "MailWasher" linken i "Ressurser" seksjonen.

ClearMyMail

For Windows, Mac og Linux-systemer, er ClearMyMail annet spamfilter som jobber med web-baserte e-postkontoer, men bare POP3-baserte kontoer. Spamfilter er en abonnementstjeneste i stedet for et program. Du trenger ikke å installere noe og filteret fungerer selv når du bruker e-post på en annen datamaskin. ClearMyMail abonnement nivåer har også en måned til måned service. For å abonnere, klikk på "ClearMyMail" linken i "Ressurser" seksjonen.

blue Bottle

Blue Bottle er en helt passelig spamfilter som lar deg sette opp en "tillatt List" e-postadresser du ønsker å motta e-post fra. Filteret fungerer med web-baserte e-postkontoer, samt frittstående e-postprogrammer. Blue Bottle er en abonnementstjeneste og arbeider med Windows og Mac-systemer. For å abonnere og bruke tjenesten, klikk på "Blue Bottle" linken i "Ressurser" seksjonen.

0Spam

0Spam er en gratis spamfilter som arbeider med web-baserte e-postkontoer og frittstående e-postprogrammer, inkludert America Online (AOL) e-postkontoer. Den spamfilter selv blokkerer spammeldinger fra flere e-postkontoer. 0Spam inkluderer on-demand epost skanning og en daglig rapport av spam-meldinger fjernes. For å registrere deg og bruke spamfilter, klikk på "0Spam" linken i "Ressurser" seksjonen.