Spectralink Radio Protocol

Spectralink Radio Protocol


SprectraLink radio protokoll (SRP) er en kommunikasjonsprotokoll for SpectraLink trådløse telefoner. Telefonene operere innenfor en arbeidsplass der en trådløs router er knyttet til selskapet hussentral (PBX) system.

Egenskaper

The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) opprettet standarder for trådløse nettverk og produsert disse under koden 802,11. Hver standard er lagt ved et brev. SpectraLink følger 802.11a, b, g og n.

Funksjon

SpectraLink programvare er bosatt på håndsettet og på NetLink Gateway som festes til sentralen. SRP bruker den tynne klienten modell. En tynn klient er litt mer enn en skjerm, en mus og et tastatur med akkurat nok minne til å få tilgang til nettverket. All behandling er nødvendig for å betjene brukere av den tynne klienten blir utført på en ekstern datamaskin. SpectraLink bruker denne konfigurasjonen for å redusere kostnadene ved telefoner, ved å senke behandlingen krever kreves av dem.

andre protokoller

SpectraLink samhandler med andre protokoller for å utføre oppgavene til en telefonsamtale. Disse inkluderer Session Initiation Protocol (SIP) som styrer samtale tilkobling. En annen protokoll partnering SRP er SpectraLink stemmen prioritet (SVP) protokoll.