Spesifikasjoner av SDHC-minnekort

Spesifikasjoner av SDHC-minnekort


Datateknologi har en egenskap ved stadig kraftigere i en mindre pakke som tiden går. Secure Digital High Capacity minnekort er et eksempel på dette. SDHC-kort er brukt i kameraer, videokameraer, mobiltelefoner, skrivere, PDAer og bærbare musikkenheter.

Historie

I 2006 kunngjorde SD Card Association opprettelsen av SD-spesifikasjon versjon 2.0 for SDHC-minnekort på den internasjonale CES messe, ifølge Supermediastore.com. Før SDHC, SD-kort var i stand til å kapasiteter bare opp til 4 GB. Fra august 2010, SDHC-kort er i stand til maksimal kapasitet på 32 GB.

Structure & Dimensions

SDHC-minnekort bruker FAT32 filsystem og er bakoverkompatibel med tidligere SD-minnekort. Designet for å beskytte data hvis det er satt inn i ikke-kompatible kortlesere, holdbarhet og kompatibilitet er store fordelene med denne teknologien. SDHC minnekort har et areal på 768 mm kvadrat, en tykkelse på 2,1 mm og veier ca 2 gram. Maksimal spenning i området fra 2,7 til 3,6 volt. Hvert kort har 9 pinner, også.

Bruker

Opprinnelig produsert for å håndtere større krav til minne av fremrykkende kameraer, mobiltelefoner, flatskjermer, PDA-er og skrivere, SDHC-minnekort lar brukerne lagre mer musikk, data, bilder og video enn tidligere design. Digitale kameraer bruker SDHC-kort er i stand til å garantere minsteytelsen, ifølge Sccard.org. Elektronikk som kaller for flyttbar lagring kan ha nytte av Secure Digital High Capacity-kort.