Spesifikasjoner for en AMD Athlon 2200

AMD Athlon 2200 er en mikroprosessor som AMD lansert for stasjonære PCer i 2002. Som en mikroprosessor, Athlon 2200 gir en stasjonær PC med sine Central Processing Unit funksjoner, som inkluderer mottak av data, bearbeiding av data og utfører instruksjoner. Hvis du vil vite mer om AMD Athlon 2200 s ytelse og design, kan du se noen av mikroprosessor viktigste spesifikasjonene.

CPU Frequency

Også kjent som prosessorhastighet eller CPU-hastighet, viser CPU-frekvensen til hvor raskt en mikroprosessor kan lage elektroniske pulser for å gjennomføre datamaskin instruksjonssett. Jo større en mikroprosessor CPU frekvens, jo raskere kan verten sin PC utføre oppgaver. AMD Athlon 2200 har vurdert CPU frekvens på 2200 MHz og en reell eller selve CPU-frekvens på 1800 MHz. Mens vurdert CPU-frekvens viser til hvor fort mikroprosessoren opererer i fabrikken, viser ekte CPU-frekvensen til hvor fort mikroprosessoren fungerer når den er koblet til en datamaskin hovedkort og kjøre programvare.

Bus Speed

Bussen hastigheten til en mikroprosessor er frekvensen som mikroprosessoren front side bus kan overføre data. En front side bus er en bunt med ledninger som kobler en mikroprosessor til resten av PC hovedkort komponenter. Jo høyere en mikroprosessor framside buss, jo raskere kan mikroprosessoren kommuniserer med de andre komponentene. AMD Athlon 2200 har en faktisk busshastighet på 133 MHz. Men fordi Athlon 2200 bruker en dobbel datahastighet front side bus, kan mikroprosessoren gi en effektiv busshastighet på 266 MHz.

Pakken & Socket Specs

En mikroprosessor pakken er en referanse til en mikroprosessor eksteriør kabinett. AMD Athlon 2200 har en 453-pin, organisk Pin Grid Array pakke med dimensjoner på 1,95 inches med 1,95 inches. For å koble til PC-hovedkort, Athlon 2200 er avhengig av en Socket A. Også kjent som en Socket 462, har en Socket A 462 pin hull, 11 plugget pin hull og dimensjoner på 2,2 inches med 2,58 inches.

cache Specs

Cache refererer til en innebygd eller innebygd mikroprosessor lagringssystem som gjør det mulig for mikroprosessorer for å hurtig tilgang til data som deres verts PC'er regelmessig. AMD Athlon 2200 har et nivå 1 cache, også kjent som en L1 eller primær cache, med en kapasitet på 64 KB data og en kode kapasitet på 64 KB. Mens L1 data cache butikker program data, L1 kode cache butikker mikroprosessor instruksjoner. Athlon 2200 gir også en L2 cache, som gir den samme grunnleggende funksjon som L1 cache. Forskjellen mellom L1 og L2 cache er at sistnevnte er tregere, men åpner for mer lagringsplass. Athlon 2200 har en L2 cache størrelse på 256 kB.