Spill som forbedrer din Typing

Spill som forbedrer din Typing


Skrive, eller keyboarding, kan spill hjelpe lære deg hvordan du skal skrive. For eksempel kan skrive spill hjelpe deg å justere fingrene med de riktige tastene når du bruker standard QWERTY-tastatur. I tillegg kan skrive spill bidra til å forbedre din skrive hastighet og nøyaktighet. Disse spillene har en tendens til å innlemme visuelle elementer, musikk og lydeffekter for å gjøre læring og forbedring skrive mer interessant, spesielt for yngre barn, som har en tendens til å bli lett lei.

TyperShark

TyperShark er tilgjengelig for å spille online på gratis spill nettsteder på Yahoo! Games, Shockwave og AOL. Du spiller en dypvanns dykker som er langsomt synker til havbunnen og forsøker å unngå haier som du korrekt skriver det du ser på skjermen. TyperShark lar deg velge ditt ferdighetsnivå, og spillet kombinerer ett-tegns typing og full-ord å skrive. Spillet rapporter både hastighet og nøyaktighet ved slutten av hvert nivå. Som du fullfører nivåer, beveger båten gjennom havet til nye steder med ulike ord og skrive oppgaver.

NimbleFingers

Den NimbleFingers nettstedet tilbyr en rekke instruksjoner for å skrive spill som hjelper øke behendighet av fingre og hender. Disse utøve aktiviteter er ikke sanne spill som TypeShark eller andre Flash / Javascript spill. Imidlertid beskriver nettsiden mange av øvelsene i form av dansetrinn for å gjøre dem morsomme. Dette nettstedet inneholder praksis for både høyre og venstre hånd. NimbleFingers inneholder også nyttige tips, som "ikke skriv med neglene," for å hjelpe deg å bli en mer kvikk og nøyaktig kontordame.

KeyMan

KeyMan er en grafisk spill på TypingTest nettside som har et utseende og mål lik den populære PacMan arkadespillet. Du spiller som en rund, gul karakter som beveger seg gjennom en labyrint, spiser pellets og unngå spøkelser. Dette skrive spillet krever at du trykker på enkelte tastene (du kan velge bokstaver, tall eller begge deler før du begynner) å lede din karakter mot toppen, bunnen, venstre eller høyre på skjermen. Som du passerer nivåer, tjener du bonuspoeng, men hvis spøkelsene ta deg, mister du et liv.

Gamequarium

Gamequarium tilbyr flere nettleserbaserte skrive spill der du skriver hva du ser på skjermen. For eksempel viser cup-stabling skrive spill ulike stabler av plastkopper, som hver viser et brev. Du må riktig skriver de uthevede bokstaver for å tjene mest mulig poeng. I Typing av Ghosts, forsøke å bevare ditt begrenset antall liv ved å skrive inn ord, tall og bokstaver som hver spøkelses viser, for å drepe spøkelset. Dette spillet ligner på TyperShark, men spill og grafikk er enklere.

ABCya

ABCya tilbyr forskjellige typer spill som forbedrer din skrive. The Original tastatur Challenge introduserer deg til utformingen av QWERTY-tastaturet ved å kreve deg for å dra etiketter på skjermen til riktig posisjon på et grafisk tastatur. Spillet teller antall museklikk du gjør som du prøver å fylle tastaturet. ABCya tilbyr flere versjoner av spillet, med forskjellige bakgrunnsbilder. Denne typen spill hjelper deg å huske plasseringen av tastene på tastaturet, så du slipper å se på det når du skriver, og dermed forbedre din skrive.