Spoolsv.exe Tilgangs Brudd

Spoolsv.exe Tilgangs Brudd


Den spoolsv.exe fil utfører utskrift og faksing jobber i operativsystemet Microsoft Windows. Den kjørbare filen lar PC-brukere å skrive ut og faks innhold uten å forstyrre andre funksjoner på maskinen. Mens filen ikke er nødvendig for å kjøre din datamaskin, en feil i filen, slik som et brudd på tilgangsmeldingen, deaktiverer trykkeprosessen.

spoolsv.exe

Den spoolsv.exe Programmet kjører skriveren køen, noe som gjør at datamaskinen til å skrive ut uten å forstyrre andre programmer som kjører. Filen startes automatisk under oppstart av datamaskinen og fortsetter å kjøre i bakgrunnen til datamaskinen slås av, krever ingen initiativ på den delen av brukeren. Fordi programmet bare påvirker utskrift og faksing, er det trygt å fjerne når som helst. Imidlertid bør brukerne fikse problemer som for eksempel brudd på tilgangsfeil, som det er mulig for den feilen å stamme fra et virus eller malware og ikke å handle kan skade datamaskinen din.

Tilgang Brudd Feil

Adgangs brudd oppstår vanligvis når en bruker skriver ut fra et tilpasset program på en datamaskin som bruker operativsystemet Windows 2000. Feilen vises når en utskriftskøen funksjon og et egendefinert program funksjon prøve å få tilgang til køen på samme tid. Dette fører til en forstyrrelse i prosessen som køen ikke er i stand til å håndtere de to oppgaver samtidig, noe som resulterer i et brudd på tilgangsmelding.

Reparere feil

Mens tilgangen feilen kan være frustrerende, er det lett repareres med en enkel patch fra Microsoft. Microsoft tilbyr en gratis hurtigreparasjon nedlasting for Windows 2000-brukere, som stopper spoolsv.exe tilgangsbrudd feil og hindrer den fra å inntreffe i fremtiden. Denne hurtigreparasjonen patch er laget bare for å hjelpe til med den spesifikke brudd feil. Hvis andre feil oppstår i tillegg til brudd på tilgangs feil, kan det tyde på et problem med operativsystemet.

virus

Spoolsv.exe er ikke et virus, men fordi det er en kjørbar applikasjon, kan virus og spyware fortsatt kunne gjemme seg i filen som forårsaker skade på datasystemet. Derfor er det en god idé å kjøre en virus scan, selv etter reparasjon av brudd på tilgangsfeil å sørge for at datamaskinen og programmene er trygt og sikkert. Også kjøre et komplett register scan for å finne ut om det er noen problemer med andre funksjoner på maskinen som kan muligens være årsaken ytterligere feil.