Step-by-Step for å kjøre en Android Emulator

Android Development Tools inkluderer Android emulator som brukes til å vurdere og teste din Java-kode. Du må først laste ned ADT filer og installere dem i Eclipse programvare, som er Java-miljøet brukes til å lage Android-apps. Når du har installert ADT, oppretter du en Android Virtual Device, som du bruker til å kjøre emulator samtidig utvikle programvaren.

Bruksanvisning

1 Åpne Eclipse programvare. Klikk på "Hjelp" menyen øverst i programmet og klikk "installere ny programvare." En konfigurasjon åpnes. Klikk på "Legg til" knappen. I nedlastingstekstboksen, kopiere og lime "https://dl-ssl.google.com/android/eclipse/" og klikk "OK."

2 Klikk "Next" i de neste to vinduene veiviseren før du leser lisensavtalen. Klikk på "Jeg er enig" og klikk "Finish" for å installere Android SDK. Android SDK legger til alle bibliotekene nødvendige for Android utvikling.

3 Klikk på "Window" menyen og velg "Android SDK og AVD Manager." Klikk på "Virtual Devices" i listen over virtuelle enhetstyper og klikk "Ny". «Opprett ny AVD" vindusutstillinger. Skriv inn et navn for enheten din og merk av til Android versjon du ønsker å målrette. Klikk "OK" for å lage den virtuelle enhet, som fungerer som din Android emulator.

4 Klikk på "File" menyen, klikk "Ny", deretter "Project". Klikk "Android Project" i den første veiviseren, og klikk deretter på "Next". Kryss av i boksen for Android-versjonen du valgte i den virtuelle enhet skapelsen. Skriv inn et navn for prosjektet, og klikk "Finish". Eclipse skaper den viktigste mal for din Android-appen.

5 Klikk på knappen "Kjør". Android emulator går. Du kan klikke på knappene og menyvalg akkurat som du trykker på og navigere på Android-telefonen eller nettbrettet.