Step-by-Step til Post et tillegg på Craigslist

Craigslist startet som og er fortsatt et stort sett gratis nettsted for sine deltakere. Du kan se etter en jobb, finne en ny bil og koble med at søta du så i kaffebaren i går takket være Craigslist rubrikkannonser. Så når du er klar til å selge den store bilen, kan du legge inn din egen annonse på Craigslist. Det er gratis å legge inn de fleste annonser. Det er avgifter for å legge inn stillingsannonser i utvalgte byer, meglet leilighet i NYC og for terapeutiske annonser i alle amerikanske byer.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser, og skriv Craigslist.org i URL-feltet.

2 Klikk på byen som du ønsker å legge inn annonse. En liste over byer, stater og land ligger på høyre side av Craigslist hjemmeside.

3 Klikk "Legg til Classifieds" på venstre side av siden.

4 Klikk på alternativknappen ved siden av type annonse du legger inn. En liste over kategorier vises. Velg kategori for annonsen din, og klikk "Fortsett". Avhengig av byen der du legger inn, vises en skjerm med forskjellige områder i byen din. Velg et område, og klikk deretter på "fortsett".

5 Opprett din annonse. Skriv en tittel i Poste Tittel tekstfeltet. Skriv en pris og et bestemt sted i tekstfeltene hvis du vil det skal vises ved siden av tittelen.

6 Skriv inn en e-postadresse som du vil at folk skal svare hvis de er interessert i annonsen. Du kan velge å ha din e-postadresse skjult, men husk å ta med kontaktinformasjon eller annet sted i kroppen av annonsen.

7 Skriv inn resten av annonsen i "Publisering Beskrivelse" tekstfeltet. Hvis du ønsker å inkludere et bilde eller et bilde i annonsen, klikk på "Legg til / Rediger bilde" knappen under Publisering feltet Beskrivelse. Klikk på "Browse" i pop-up, og deretter navigere til og velge bildet eller bilde fra datamaskinen din. Klikk "Fortsett" når du er ferdig med å opprette annonsen. En forhåndsvisning av annonsen vises.

8 Korrekturlese din annonse på forhåndsvisningen. Hvis du trenger eller ønsker å gjøre noen endringer, klikk på "Edit" knappen. Når du er fornøyd med annonsen, klikk på "Fortsett".

9 Gå til e-postkontoen du angav i trinn 6. Åpne e-post fra Craigslist, og klikk på linken i e-posten. Du har en sjanse til å korrekturlese og redigere annonsen.

10 Klikk på "Publiser". Annonsen skal vises på Craigslist innen 15 minutter.

Hint

  • Hold e-post fra Craigslist. Hvis du vil redigere eller slette annonsen din ved å klikke på linken i e-posten og følg anvisningene på skjermen. Sjekk e-posten regelmessig etter du listen, for å se etter interesserte kjøpere. Som en tjeneste, bør du alltid slette annonsen når varen er solgt.