Store vindus Styles

Store vindus Styles


I byen er det ofte høye bygninger med glass vindu vegger, samt katedraler med store vinduer. I dag er store vinduer blir stadig mer brukt i hjemmene. De kan brukes til å lage en rekke effekter på et rom. Store vinduer generere en lettere stemning på grunn av deres form eller mengden av solskinn som strømmer gjennom dem. Avhengig av måten de er innredet og hvor store de er, kan vinduer enkelt lage en sofistikert moderne eller middelalderske navet i et hjem.

Push-Out fransk Casement

Den push-out franske Casement består av to vinduer som kan åpnes fra midten; det er vanligvis laget med to Casement vinduer. Disse vinduene åpne utover med en sveiv. De er rektangulær og kan være så stor som 60 ved 72 inches. Dette vinduet typen er bra for et åpent syn i et hjem og er vanligvis installert i et kjøkken.

Bilde

Bilde vinduer varierer fra små til store glassruter som ikke kan åpnes. De kalles vinduer fordi de er festet i veggen som om de ramme et bilde. De kan være rektangulær eller firkantet, og kan brukes til å fremheve andre vinduer. Bilde vinduer selges også i et mindre format og satt sammen en bukt eller bue vinduet.

bukt

Tradisjonelt, karnapper inneholde tre vinduer. Det er vanligvis et stort panoramavindu i sentrum, og to mindre tilstøtende vinduer som er satt i en vinkel. Disse vinkler kan være hvor som helst mellom 30 grader og går opp til 90 grader. Normalt er karnapper spesiallaget for å passe hus og plass. Sidevinduene kan være Casement vinduer.

Karnapper brukes ofte i små kjøkken, hvor de få inn lys og skaper effekten av et større rom. Men de er ofte funnet i svært store stuer som krever en omfattende mengde belysning. Bukta vinduet skyves utover fra veggen, så det kan være et vindu sete eller en slags hyller område i vinduet.

skrå

Den skråstilt vindu vanligvis dekker en hel vegg av rommet er det i. Vanligvis er en vinkel ved toppen av vinduet følger linjen av et skråtak. Det er også kjent som "katedralen" -vinduet. Disse vinduene er normalt finnes i katedraler og eldre bygninger.

Hjørne

Hjørne vinduer er to store vinduer som tilfreds side ved side i hjørnet av et hjem. De kan bestå av alle kvadratiske eller rektangulære vinduer, for eksempel to Casement vinduer eller to store push-out Casement vinduer. De er vanligvis funnet i store kontorer og bygninger, samt større boliger som prøver å få inn så mye lys som mulig i sine områder.

Gothic Arch

Den gotiske Arch er en grunnleggende buet vindu som kurvene møtes på toppen for å danne en spiss punkt. De er generelt i samme høyde som vegg de er på å maksimere effekten de har siden de er lange og smale. De er oftest sett i kirker og eldre bygninger. Ofte er de fylt på med forseggjort flettverk og erklæres som steg vinduer.

Palladios Arch

Disse vinduene er store og buet. De består av en lang, buet sentrale vindu som er innrammet av to tynne, rektangulære vinduer ved sine sider. De kommer i en rekke størrelser og kan være skreddersydd for å passe området gitt. Vanligvis er disse vinduene funnet i renessansen og eldre arkitektonisk stil bygninger. De er funnet i løpet av dører og innganger for å legge til et snev av raffinement til ethvert område. Men for å gi et mer elegant utseende, noen mennesker har flere Palladios vinduer i sine stuer eller soverom.