Struts Grunnleggende Tutorial

Struts Grunnleggende Tutorial


Det er mange web-applikasjoner som tilbyr et dynamisk web erfaring som et resultat av klient-server web-baserte programmeringsspråk. For eksempel lar JSP web-programmeringsspråk integrasjon av databaser, side design og flytkontroll.

Dette kan føre til større programmer blir vanskelig å utvikle og vedlikeholde. The Model-View-Controller (MVC) arkitektur skiller disse hensyn i enkeltkomponenter. Databasen aspektet forvaltes av virksomheten eller databasekode, mens flytkontroll og annen kode håndteres av "controller".

Dette kan håndteres av Struts rammeverk, som tillater etablering av programmer som gjør bruk av MVC-arkitektur.

Bruksanvisning

1 Forstå de viktigste komponentene ved å studere dokumentasjonen (se Ressurser). De viktigste komponentene er Servlet kontrolleren, Javaserver Pages og Application forretningslogikk. Hovedkomponenten er kontrolleren, som meldinger og interaksjoner finner sted til og fra kontrolleren.

2 Konfigurer rammen ved hjelp av basen servlet gitt: org.apache.struts.action.ActionServlet

Konfigureringsinnstillingene for serveren må være inkludert i web.xml for servlet innstillinger. Selve konfigurasjonen må konfigureres i struts-config.xml fil.

Det er også nødvendig å spesifisere handlingen kartlegginger for å håndtere Uniform Resource Identifier (URI) for innkommende forespørsler. Dette definerer også programmodulene.

3 Skriv action klasser for hver logiske forespørsel om å bli henrettet. Action klasser er den grunnleggende metode for koding og kommunisere meldinger mellom klasser.

4 Skriv handlingen kartlegging konfigurasjonsfilen. Søknaden kartlegging konfigurasjonsfilen er XML-filen brukes til å konfigurere kontrolleren servlet heter "struts-config.xml".

5 Oppdater webapplikasjon beskrivelsesfilen for distribusjon, ved hjelp av XML. Denne filen brukes til å distribuere Struts søknad til en web server og kan være hvilket som helst navn angitt, for eksempel upload_app.xml.

Hint

  • Denne opplæringen gir grunnleggende for Struts programmering og hva som er involvert i prosessen. For mer detaljert informasjon, kan du lese dokumentasjonen Struts.