Suksessfaktorer i eCommerce

Suksessfaktorer i eCommerce


Hvis du vil kjøre en blomstrende e-handel nettsted, er det avgjørende å vedta en viss tilnærming. De grunnleggende prinsippene for handel er de samme enten du selger på Internett eller i en fysisk: Du kjøper produkter engros og selge dem med gevinst. Med et nettsted, men du må bruke en rekke spesifikke faktorer for å øke sjansene for suksess.

Forretningsplan

Skriv forretnings- og markedsplaner. En forretningsplan gir deg de retningslinjer du trenger for å styre din venture i riktig retning. Det gir de økonomiske og personlige mål du håper å oppnå. En markedsføringsplan beskriver hvordan du skal oppmuntre kundene til å besøke nettstedet ditt og bruke penger. Den har detaljer om annonseringskampanjer, inkludert kostnadene.

Effektiv E-Commerce Platform

Bruk en velprøvd e-handel plattform for ditt nettsted. Ikke bygge et nettsted fra grunnen av, med mindre du er sikker på om din evne. Du må konsentrere din energi om produkter, markedsføring og arbeider med kundene dine. Bruke tid på detaljene nettside konstruksjon kan kaste bort tid og krefter.

Operasjon

Sikre at nettstedet fungerer. Test det grundig. Ordne disse testene på alle de store nettlesere. Disse inkluderer Safari, Google Chrome, Internet Explorer og Firefox. Hvis nettstedet ikke fungerer på alle de store nettleserne, kan du bli unnlate å maksimere kundebase.

sterk design

Designe nettsiden som passer kunden. Sørg for at den er lett på øyet med riktig bruk av farger og tomrom. Inkluder høy kvalitet bilder av dine produkter. Bruk videoer for å forbedre kundeopplevelsen. Oppdater nyheter og spesialtilbud regelmessig. Fremfor alt, sørge for at kundene kan navigere på området så enkelt som mulig.

Tillit

Gjøre kundene føler seg komfortabel å kjøpe produkter på ditt nettsted. Bygge tillit med å understreke stedets sikkerhet, spesielt sikkerheten i betalingssystemet. Inkluder kontaktinformasjon på nettstedet for eksempel navn, adresse og telefonnummer. Ta et bilde av deg selv og noen ansatte. Gi korte biografier. Tilby pengene-tilbake-garanti for dine produkter.

nisjeprodukter

Selge nisjeprodukter. Noen av disse kan vises på store nettsteder som Amazon, så gir merverdi. Dette kan ta form av frie kuponger, for eksempel, med hvert kjøp. Kundene kan innløse kuponger mot kostnadene for andre produkter.

Forhold

Bygge og vedlikeholde gode kunderelasjoner. Send e-post til kunder takke dem for sine innkjøp. Spør dem om de ønsker å registrere deg for å motta gratis nyhetsbrev. Anbefaler produkter til dem basert på deres tidligere kjøp. Oppmuntre tilbakemeldinger fra kunder og vurderinger.

Teknologi

Hold deg oppdatert med e-handel teknologi. Bruk sosiale medier, for eksempel. Sett opp sider på slike medier og bruke disse til å få fram nye produkter og deres fordeler.