Symptomer på en dårlig overføringsvalsen på en LaserJet

Symptomer på en dårlig overføringsvalsen på en LaserJet


Laserskrivere kan være et utmerket valg for både hjem og kontor bruk, og disse skriverne kan gi overlegen utskriftskvalitet til en rimelig pris. Likevel er det viktig for skriveren eiere å være på utkikk etter tegn på problemer, inkludert avtagende utskriftskvalitet, merker på papiret og hyppige jamming. Ved å identifisere disse problemene, kan tidlige skriveren eiere sørge for at deres enheter fortsetter å gi god service til en rimelig pris per side.

Merkene på papir

Når overføringsrullen begynner å svikte, vil en av de første tegn på problemer være sorte striper på papiret. Hvis du legger merke til svarte flekker på sidene av utskriftene, sjansene er din LaserJet skriveren har en overføringsvalse som har begynt å slite ut. Disse svarte merker ligne slitebaner, så hvis du ser denne typen mønster er det viktig å bestille en ny overføringsvalse og installere den så snart som mulig.

Print Det smitter lett

Når blekket smitter av de ferdige utskriftene, er at ofte et tegn på en dårlig fikseringspatron, men dårlig feste for blekket kan også være et tegn på en dårlig overføringsvalsen. Hvis du allerede har sjekket fikseringskassetten, og fant det å være OK, er det en god idé å se på overføringsvalsen som en mulig kilde til problemet.

hyppig Jamming

Som overføringsrullen fortsatt mislykkes, vil det ikke lenger være i stand til å trekke papiret gjennom skriveren banen som det skal. Hvis du har lagt merke til hyppig jamming, kan overføringsrullen være å klandre. Skriver eiere bør definitivt vurdere overføringsrullen som en mulig årsak hvis jamming problemet er ledsaget av andre symptomer som utskrifts gni off på siden eller svart striper plutselig vises på den utskrevne siden.