Synkroniseringsfeil 10061

Mange programmer dra nytte av Internett ved å holde viktige data og informasjon som er lagret på en server som kan nås av brukere fra flere datamaskiner hvis de trenger å bruke programmet. For at disse programmene skal fungere ordentlig, informasjon eller innstillinger endres på en datamaskin må synkroniseres med informasjonen som er lagret på programmet server. Feil 10061 oppstår når det er et problem med programmet synkronisering

feil 10061

Feilmelding 10061 er en vanlig feil som dukker opp når det er et tilkoblingsproblem mellom brukerens datamaskin og en server som brukeren prøver å få tilgang over Internett. Denne meldingen angir at Transmission Control Protocol, eller TCP, som leverer informasjon fra en datamaskin til en annen er å ha problemer med å jobbe skikkelig med Internett-protokollen, eller IP, som bryter ned data i pakker. Årsaker til feil 10061 kan inkludere tap av Internett-tilkobling, brannmur interferens med en tilkobling eller en travel server.

synkronisering

Mange programmer som trenger tilgang til en online server krever synkronisering for å sikre at informasjon som legges inn på brukerens datamaskin gjenspeiler dataene i programmet på online server. Bruker innlegg i flere elektroniske kommunikasjonstjenester gjenspeiler det faktum at feilen 10061 er et vanlig problem som dukker opp når du prøver å synkronisere informasjon, hindrer brukeren datamaskinen får tilgang til nødvendige server via Internett. Foruten synkronisering, kan feilmelding 10061 også påvirke File Transfer Protocol, eller FTP, som kreves for å laste ned programmer fra en server til en datamaskin.

oppløsning

Feilmelding 10061 er et problem som ikke er spesifikke for ett program som krever internettilgang for synkronisering. Ulike programmer som opplever feil 10061 ulike fremgangsmåter for feilsøking av feilkoden. I noen tilfeller starte klientprogrammet forsøker å få tilgang til online server kan eliminere problemet. Noen programmer krever sletting av enkelte filer eller registeroppføringer fra katalogen for å fjerne problemet. Kontakt programvareutvikleren for å finne produktspesifikke skritt mot å lindre feilmelding 10061.

Andre Vanlige feil

Synkroniseringsfeil 10061 er en av mange vanlige feil som programmer kan kjøre inn hvis Internet tilkoblingsproblemer utvikler seg. Feil 6801 eller 68.03 kan vises hvis klientprogrammet kommuniserer over Internett, men er feil konfigurert for synkronisering. Manuelt justere innstillingene for synkronisering for å sikre at Uniform Resource Identifier, eller URI, er riktig kan fjerne disse problemene. Lignende feilkoder finner du også 11 001, "Host Not Found" og 11004 "Ikke mulig å koble til."