Systemkrav for Windows XP Service Pack 2

Systemkrav for Windows XP Service Pack 2


Systemkravene for Windows XP Service Pack 2 (SP2) er ikke så forskjellig fra de opprinnelige kravene for Windows XP. Av denne grunn bør alle som allerede opererer XP enkelt kunne oppgradere til SP2. Sjekk datamaskinen for å sørge for at du møter noen minimumskrav for å støtte oppgraderingen til Windows XP SP2.

prosessor

Systemkrav for Windows XP Service Pack 2

prosessor

Microsoft foreslår å bruke en "Pentium 233-megahertz (MHz) prosessor eller raskere (300 MHz anbefales)." Selv om noen mennesker har installert Windows XP på systemer med lavere prosessorhastigheter, dette er ikke et ideelt oppsett. Dessuten krever XP operativsystem en Pentium-prosessor på grunn av bruken av instruksjoner, som bare er kompatible med disse nyere prosessorer.

Minne eller RAM

Systemkrav for Windows XP Service Pack 2

Hukommelse

Ifølge Microsoft, bør du ha "minst 64 megabyte (MB) RAM (128 MB anbefales)." Husk imidlertid at mer minne vil tilsvare bedre ytelse og 128 MB er minimum anbefalte mengden minne for Windows XP Service Pack 2.

Hard Drive

Systemkrav for Windows XP Service Pack 2

Hard Drive

Anbefalingen fra Microsoft fastsetter "minst 1,5 gigabyte (GB) ledig plass på harddisken." Dette er bare for den opprinnelige installasjonen av Windows XP, og er det eneste systemet, hvor kravet er økt med installasjonen av Service Pack 2. Den nye anbefalingen er en ekstra "1560 MB maksimal bruk under installasjon", og bringer det totale kravet foreslått av Microsoft til 3,0 GB.

valg~~POS=TRUNC elementer

Systemkrav for Windows XP Service Pack 2

Tastatur og mus

Disse resterende elementene er oppført som kravene fra Microsoft, men det er mange tilfeller av installasjoner uten disse komponentene. Med svært få unntak, de fleste datamaskiner har den nødvendige CD-ROM eller DVD-ROM-stasjonen, tastatur og en Microsoft-mus eller annen kompatibel pekeenhet, skjermkort og skjerm med Super VGA (800 x 600) eller høyere oppløsning, Lydkort,
Høyttalere eller hodetelefoner. Husk at uten lydkort eller høyttalere, vil maskinen fortsatt fungere, bare uten lyd. I tillegg er det metoder for å installere Windows XP Service Pack 2, som kan, eller ikke, krever bruk av noen av disse ekstrautstyr. Slike metoder er vanligvis reservert for avanserte brukere og nettverksadministratorer.