Systemkravene for Adobe Pagemaker

Systemkravene for Adobe Pagemaker


Hvis du ikke er en grafisk designer, men fortsatt trenger muligheten til å lage profesjonelle brosjyrer, nyhetsbrev og flyers, Adobe Pagemaker tilbyr en løsning. Maler og utklipp som følger med programvaren gjør det enkelt å montere ditt skaperverk, men du har også muligheten til å starte fra scratch hvis du har tillit til dine layout evner. Adobe har avsluttet utviklingen av denne programvaren, men hvis du fortsatt vurderer et kjøp, sjekk Pagemaker 7 systemkrav for å bekrefte kompatibilitet med datamaskinen.

Prosessorer og operativsystemer

Hvis du bruker en Windows-basert PC, trenger den en Intel Pentium-prosessor for å kjøre Adobe Pagemaker 7. Det bør også ha Microsoft Windows NT 4.0 med Service Pack 6, Windows 2000 Professional med Service Pack 2 eller Windows XP Professional eller Home Edition.

De som eier Mac-datamaskiner trenger en PowerPC-prosessor, sammen med Mac OS 9.1 eller Mac OS X i klassisk modus.

RAM og harddiskplass

Du trenger 32 MB tilgjengelig RAM for å kjøre Adobe Pagemaker 7 på en Windows-maskin, selv om Adobe anbefaler at du har minst 48 MB. Mac-brukere trenger 30 MB tilgjengelig RAM, med 45 MB å være den anbefalte mengden.

Windows-brukere skal ha 175 MB harddiskplass tilgjengelig, selv om Adobe sier 200 MB er bedre. Mac-eiere trenger 150 MB ledig plass på harddisken, men 200 MB anbefales.

andre krav

Du trenger en CD-ROM-stasjon for å installere Adobe Pagemaker 7. Hvis du planlegger å bruke en Adobe Postscript-skriver, sørg for at det er Adobe Postscript Level 2 eller senere. Du trenger en dataskjerm med 800 x 600 oppløsning og 8-bits, 256-fargegrafikk. Adobe anbefaler at en 24-bit, høyoppløselig skjerm.

Nye funksjoner

Nye funksjoner som følger med Adobe Pagemaker 7 inkluderer muligheten til å lage PDF-filer og importere PDF-filer som er opprettet i noen versjoner av Adobe Illustrator og Photoshop. Du kan også importere innfødte Photoshop og Illustrator-filer. Programvaren gir deg muligheten til å importere og eksportere tekst og grafikk til og fra Microsoft Word. En omformer verktøyet lar deg åpne noen Quark XPress publikasjoner i Pagemaker.