Syv tips og triks for Windows 7

Syv tips og triks for Windows 7


Microsofts Windows 7 inneholder flere forbedringer av operativsystemet, inkludert en redesignet oppgavelinjen og et forenklet hjemmenettverk prosessen. Selv om mange av Windows 7 nye funksjoner er lett synlig, noen er mindre lett å oppdage. Bruk noen tips og triks for Windows 7 for å effektivisere arbeidsflyten og forbedre operativsystemet opplevelse.

Slå Windows

I stedet for å trykke på "Alt" og "Tab" for å veksle mellom programvinduer, trykk på "Windows" tasten og "Tab" samtidig for å se en kaskade-lignende grafisk representasjon av alle vinduene du har åpne. Trykk på "Tab" -tasten for å sykle fremover gjennom vinduene; hold "Shift" og trykk på "Tab" for å bla bakover. Slipp "Windows" tasten når programmet du vil åpne er på forsiden av linjen.

Managing Windows

Bruk tastekombinasjoner for å raskt ordne vinduer på arbeidsplassen. Hvis du ønsker å endre størrelsen på et vindu slik at det tar opp halve skrivebordet, hold "Windows" tasten og trykk på venstre eller høyre piltast. Denne funksjonen gjør at du raskt ordne to vinduer side ved side på skrivebordet, og dra og slipp data fra ett vindu til den andre. Maksimere et vindu ved å trykke på "Windows" tasten og pil opp; minimalisere den ved hjelp av "Windows" tasten og pil ned.

Brukerkontokontroll

Windows 7 er "User Account Control" -funksjonen varsler deg når systemendringer. Denne funksjonen øker operativsystemets sikkerhet; men det kan også tregere arbeidsflyten, som det dimmer skjermen og åpner et pop-up når et program endrer systemet. For å redusere nivået av UAC sikkerhet, type "UAC" i Start-menyen "Søk" boksen og trykk "Enter". Dra glidebryteren ned til "Varsle meg bare når programmer prøver å gjøre endringer på datamaskinen min (ikke dim skrivebordet mitt)."

pin programmer

Åpne en hyppig brukt programmet fra Start-menyen kan være tidkrevende. For å lage en rask tilgang kobling til et program, starte programmet, kan du klikke på ikonet på oppgavelinjen og velg "Pin dette programmet til oppgavelinjen." Når du lukker programmet, forblir ikonet på oppgavelinjen; å relansere det, klikke på ikonet på oppgavelinjen.

projektorer

Windows 7 inneholder en funksjon som gjør at du raskt aktivere eller deaktivere en ekstern projektor uten å åpne skjermkonfigurasjonsinnstillingene. Trykk på "Windows" tasten og "P" samtidig, velg deretter "Kopier" eller "Utvid" fra pop-up vindu for å aktivere ekstern projektor.

Desktop Peek

Hvis du kjører Windows gadgets eller andre innebygde desktop-applikasjoner, bruk "Vis skrivebord" funksjonen til å raskt vise skrivebordet uten å minimere programmer som kjører. Holder musepekeren over den lille firkanten umiddelbart til høyre på oppgavelinjen klokke. Windows 7 demper alle åpne programvinduer og avslører skrivebordet. Flytt musen bort fra rektangel å bytte tilbake til de åpne programmer.

Aero Shake

Windows 7 er "Aero Shake" -funksjonen kan du raskt minimere alle programmer bortsett fra en som er i fokus. For å aktivere "Aero Shake," klikk og hold den øverste menylinjen i programmet, og deretter raskt flytte musen fra side til side til alle de andre programvinduer minimere til oppgavelinjen. For å gjenopprette minimerte vinduer, gjenta prosessen.