Tecra A1 Specs

Selv i dag avviklet, Toshiba markeds Tecra A1 laptop som et alternativ til en stasjonær PC for bedriftsmarkedet. Selskapet hevdet at ergonomisk design, inkludert en håndstøtten, lagt til industriell appell av maskinen og gjorde det riktige valget for profesjonelle. Toshiba lanserte Tecra A1 i 2003 og på den tiden det gitt cutting-edge teknologi som tillot fagfolk til å jobbe på farten med trådløse muligheter og andre gode resultater funksjoner.

dimensjoner

Toshiba Tecra A1 laptop veide 6.2 lbs. Den hadde en lengde på 13.1 inches, en bredde på 11,5 inches og en høyde på 1,6 inches. Skjermen hadde en diagonal lengde på 14,1 inches.

Harddisk og Minne

Toshiba tilbudt en standard harddisk kapasitet på 30 gigabyte, men kundene kan utvide det opp til 40GB eller 60GB. Den 2,5-tommers IDE-harddisker kjørte på 4200 rpm. Standarden Tecra A1 gjennomført 256 megaqbytes av DDR-minne. Den hadde en minnespor med mulighet til å bruke opp til 1 GB minne.

Prosessor og grafikk

Tecra A1 sported en Intel Pentium 4-prosessor med en hastighet på 2,2 gigahertz. Den 14,1-tommers LCD-skjerm på Tecra A1 kunne håndtere opptil 16 millioner farger. Den bærbare brukes en integrert Intel-grafikkort med 64 MB DDR-minne.

media Drives

Toshiba tilbudt en valgfri 3,5-tommers diskettstasjon med Terca A1. Den bærbare gjorde en optisk stasjon med evnen til å lese CD-er og DVD-ROM. Stasjonen hadde en maksimal skrivehastighet på 24x og en maksimal lesehastighet på 24x for CD-er og 8x for DVD-er.

portabilitet

De seks-cellers litium ion batteri i Terca A1 ga den bærbare opp til 3,3 timers batterilevetid på topp batteriets tilstand. Strømforsyningen til Terca A1 gitt 75 watt strøm og tok 2,6 timer å lade batteriet når datamaskinen var av og 3,5 til ni timer å lade hvis det var på. En 802.11a / b-stand LAN nettverkskort trådløst ga bærbare mobile nettverksmuligheter.

Tilleggsfunksjoner

Toshiba gitt en tre-års garanti på deler og arbeid for laptop og en ett års garanti for batteriet. Den Terca A1 hadde et tastatur i full størrelse og en touchpad. Toshiba leveres standard laptop med Microsoft Windows XP Professional, men selskapet gitt ekstra konfigurasjoner når kundene bestilte på Toshibas nettsted. Den Terca A1 hadde en slot for en kabellås for å gi fysisk sikkerhet. Andre funksjoner inkludert to USB-porter, innebygde høyttalere, faksfunksjon og en innebygd modem og Ethernet-tilkobling.