Tekst til tale kommunikasjonsenheter

Tekst til tale kommunikasjonsenheter


Folk som ikke klarer å kommunisere muntlig, men er fortsatt i stand til å skrive kan bruke tekst-til-tale-enheter for å uttrykke seg. Tekst-til-tale kommunikasjonsenheter, også kjent som stemmen utskriftssystemer, er verktøy som tillater folk med kommunikasjon funksjonshemming til å skrive ut sine meldinger som blir lest høyt av enheten ved hjelp av en datagenerert syntetisert stemme.

Polyana-JT med Persona

Hvis du er ute etter en bærbar tekst-til-tale-enhet, kan den Polyana-JT med Persona være det riktige valget. Det er ikke bare liten og lett, men også produserer klar lyd for en relativt billig enhet. Den Polyana-JT med Persona er laget for dag-til-dag samtaler.

Polyana-JT er drevet av Windows CE mini-laptop-prosessor som kjører Persona kommunikasjonsprogram med sine hastighet forsterkende teknikker. På toppen av det, bruker Polyana-JT også Neo talesyntese for amerikansk engelsk for naturlig-klingende stemme utgang.

Inkludert i pakken er et komplett tastatur, mus styreflaten, innebygd bryter kontakten for scanner, lyse 7-tommers LCD-skjerm, høyhastighets internett port og oppringt tilkobling. Tastaturene kan brukes enten til manuelt valg eller for skanning. Enheten har også høyt og tydelig integrerte høyttalere og et stort minne for å lagre forhåndsskrevne meldinger og snarveier. Denne pakken er annonsert på $ 1495.

TalkingAid Wireless

Kombiner mobiltelefon kommunikasjon og e-post til en tekst-til-tale-kommunikasjonsenhet, og du får TalkingAid Wireless.

Denne talen produserende enheter har den DECtalk talesyntese med syv ulike stemmer. Blant andre funksjoner er kallet-varselet knapp som automatisk spiller av det syntetiserte tekst, innspilte meldinger og andre lyder gjennom den klare høres høyttaler. For enkle oppgraderinger, har TalkingAid Wireless innebygd ActiveSync programvare som kobler enheten til en datamaskin via en USB-tilkobling.

TalkingAid trådløse telefonen tillater brukeren å kommunisere gjennom talemeldinger og e-post. Det gjør at du automatisk svare på anrop med en mottakelse melding. Når den brukes som en trådløs telefon, går talen automatisk inn i telefonen og blir spilt på høyttaleren. Du har muligheten til å bruke en mikrofon headset hvis du ønsker å høre den andre partens stemme i privat. Hele settet er annonsert på $ 5895.

Spok21

Noen formidlere som ikke er i stand til å snakke velge mer sofistikerte, Spok21 tekst-til-tale-enhet. De som ikke er i stand til å uttrykke seg i fulle setninger kan dra nytte av enhetens uttrykket minner og talegenererende alternativer.

Spok21 har 12 forhåndsinnstilte kategorier med seks raske setninger hver. Du kan også lagre opp til 39 meldinger i hver kategori. Alt-i-alt, kan du lagre 540 forskjellige ytringer sortert alfabetisk og etter situasjonen. De lagrede meldinger kan vises umiddelbart på skjermen. Du kan også endre uttrykk avhengig av dine behov. Spok21 standardversjonen er annonsert på $ 5450.