Telefonlinje Vs. Kabel for Internett-sikkerhet

Telefonlinje Vs. Kabel for Internett-sikkerhet


Nick Wilson på Computer Leger i Aberdeen SD, gir flere viktige opplysninger om telefonlinjen versus kabellinjen for Internett-sikkerhet. Det er viktig å være så trygg som mulig mens du er online.

hacking

Wilson sier at både en telefonlinje og en kabeltilkobling kan bli hacket på samme måte, slik at en er ikke nødvendigvis bedre enn den andre for sikkerhet. Linjene kan bli hacket i begge tilfeller, og hackere kan få tilgang til det som er på datamaskinen. Det er viktig å bruke et passord for både kabel og telefonen Internett-tilkobling.

virus Protection

Både kabel og telefonlinjer er utsatt for virus, så Wilson foreslår at du bruker en virusprogrammet uansett hvilken tilkoblingstype du har. Han sier også at en telefonlinje kan være mer utsatt for virus, fordi det er mer teknologi i kabelen Internett linjer for å hindre virus i første omgang.

Personlig informasjon

Det er ingen reell forskjell i beskyttelse av din personlige informasjon når du bruker kabel linjer kontra telefonlinjer for Internett-tilkoblingen. Wilson sier at din personlige informasjon beskyttelse er opp til deg. Du må holde trygt på nettet, og beskytter din personlige informasjon skal være ingen andres ansvar.

Internet Information

Informasjon om hva du gjør på nettet, for eksempel hvilke nettsteder du besøker, dine transaksjoner og regninger du betaler, er farlig for både kabel og telefon Internett hook ups, men Wilson sier at denne informasjonen kan bli lettere funnet gjennom telefon hookups, så han antyder en sikker kabel Internett-tilkobling hvis du velger å gjøre disse handlingene på nettet.

politikk

Din Internett-selskap, enten det er et kabelselskap eller et telefonselskap, vil ha spesifikke retningslinjer om hva du skal gjøre på nettet, og hva du bør unngå på nettet, sier Wilson. Du bør følge alle disse retningslinjene, enten du tror en forbindelse er tryggere enn en annen.