Termiske Spesifikasjoner for en AMD 64 X2 4200

Termiske Spesifikasjoner for en AMD 64 X2 4200


AMD 64 X2 4200 er en prosessor produsert av California-baserte selskapet Advanced Micro Devices. Den 64 X2 4200 ble utgitt i mai 2005, og kjører på en driftsfrekvens på 2,2 GHz. De termiske spesifikasjonene for AMD 64 X2 4200 blir vurdert ved en maksimal temperaturområde mellom 55 og 72 grader C. Varme spesifikasjoner er gitt av AMD.

Forstå Termiske spesifikasjoner

Termiske spesifikasjoner er etablert av CPU produsent gjennom grundige tester og dyp forståelse av prosessorarkitekturen. Mens denne kunnskapen er nyttig, er det ofte forenklet og kondenseres til mer konsise fakta og tall om optimal drift av prosessoren. Termisk spesifikasjonen definerer den maksimale rekkevidden av driftstemperaturer for en enhet.

Begrensende termisk skade

Heatsinks og fans er ofte brukt til å trekke varmen bort fra selve prosessoren. Disse fremgangsmåter har vist seg meget effektiv i spredning av prosessoren genererte varmen. Det finnes andre metoder for å enkeltpersoner som ønsker å øke hastigheten på sine prosessorer gjennom hva som er bedre kjent som "overklokking." I både gjennomsnitt og over gjennomsnittet drift, er termisk mitigation nøkkelen.

Termiske spesifikasjoner for AMD 64 X2 4200-prosessor

AMD fastslår at den maksimale temperaturområdet for AMD 64 X2 4200 er mellom 55 og 72 grader C. Dette konverterer til 131 og 161,6 ° F. Grunnen til dette området, i stedet for et absolutt tall, ligger i det faktum at systemkomponenter variere sterkt. Det er vanskelig å offisielt angi en absolutt maksimumstemperatur på grunn av mengden av varians, er imidlertid disse områder er utformet for å tilveiebringe den sikrest mulig retningslinjen til driftssikkerheten.