The Best Adobe Photoshop Brushes

The Best Adobe Photoshop Brushes


Adobe Photoshop har mange nyttige og morsomme pensel verktøy. Velge favoritter er vanskelig. Hver børste har spesifikke bruksområder. En kunstner vil finne en bestemt børste mer nyttig enn en annen artist. Kontrollene kan også slå en type børste inn i en helt annen type verktøy. Det er tre grunnleggende pensel kategorier. De rette maleri børster, for eksempel "Airbrushes" tillate kunstneren å etterligne tradisjonelle medier. Stofflighet børster duplisere ofte brukte materialer som past eller kull, eller tilby digitalt skapt alternativer. Spesielle effekter børster har ofte komplekse former. Legger i disse børstene og legge standard børste sett. Prøv dem alle og bestemme hvilke du liker best.

medie~~POS=TRUNC Børster

The Best Adobe Photoshop Brushes

puffy skyer

"Airbrush" børster er svært nyttig for alle typer arbeid. Maling lysende skyer, eller fjær på glødende complexions med en myk kanter airbrush. Det er ulike airbrush forhåndsinnstillinger er tilgjengelige. Sammenligne "Airbrush Soft Round 200" med "Airbrush Hard Round 9." Den første er myke, bølgende og store. Den andre ser ut som en stram linje. Zoom inn og legge merke til de klassiske airbrush myke myke kanter. Bruk dette verktøyet for lys glimt.

Kalligrafi børster har meislet, vinklet form av tradisjonelle kalligrafi penner. Pensle horisontalt deretter vertikalt. Legg merke til hvordan linjen endrer bredde. Disse børster er utmerket for tegneserier eller grafiske tegninger. De større børster er bra for graffiti-stil tekst og former.

Olje børste varianter er nyttige i å gjenskape de grovere kantene av et oljemedium. Akvarell børster er mindre tett og gir mulighet for komplekse farge overlegg.

Texture Børster

The Best Adobe Photoshop Brushes

mesh tekstur

Legg dimensjon til malerier og grafikk med tekstur børster. "Sea svamp" børste fastsetter stiplet myke kanter tegn. Stemple flere ganger bygge opp lag. Bløt med "tåkelegger" og din tekstur er sky-lignende eller marshmallow-lignende avhengig av tettheten av merkene.

"Kritt" børster har en squared-off form og en pimpstein aktig konsistens. Stamp heller enn dra med pennen for å maksimere klanglige effekten av denne børsten. De "Spatter" børster har en pixillated tekstur. Stempel med denne børsten og effekten er som kjører fingeren over en blekk-dekket tannbørste. Hurtig rapper med denne børsten lage dynamiske penselstrøk nyttige i skildrer bevegelse.

"Mesh" og "Texture Comb" begge scorer overflaten visuelt med taggete horisontale og skravert linjer. Stamp og reprodusere skjermfargeprøver, eller dra for bånd av metall og wire tekstur.

komplekse mønstre

The Best Adobe Photoshop Brushes

Dryppet akvarell patcher

"Drippy Akvarell" skaper gjennomsiktige mørke skissert dråper eller store pytter av pigment. Klikk for å lage dråper. Dra for å forstørre og utvide de organiske variable former.

Bruk "Spredt Maple Leaves" for raske og enkle illustrasjoner. Børsten bruker forskjellige verdier av din forgrunnsfarge valg. Leaves spray ut fra pennen spissen, etter sin retning.

"Grass" og "Dune Grass" også er morsomme for dekorasjon. De er mest nyttig i replikere furry teksturer. Bruk en liten pensel størrelse og en brunaktig farge, og foreta en umiddelbar bjørn pels.

Komplekse børster som "Spredte Wildflowers" er en nyhet. De er også nyttige i å lage en samlet struktur. Prøv å male swirls av lys rosa "Spredte Wildflowers" over en mørk brun bakgrunn. Deretter velger du "Large Roses med Chroma" og feie i store sirkler. Effekten etterligner utseendet til en fløyel maleri. Den "Butterfly" børste er gøy og skaper bånd av flerfarget sommerfugler hvor din pensel fører. Legg store frimerker av "Azalea" børste, og bildet er dekket med tone piggete former.