The Best Photoshop teknikker

The Best Photoshop teknikker


Adobe Photoshop er for tiden bransjestandarden for fotobehandlingsprogramvaren. Photoshop har effektivt økt mystikk og ærefrykt for fotografering med avanserte teknikker. Fra skjønnhet retusjering å Demystifying HDR (High Dynamic Range fotografering), og har Photoshop en rekke teknikker du kan lære og mestre.

Skin Smoothing

The Best Photoshop teknikker

Retouchers stole på huden-glatting teknikk for feilfri skjønnhet og motefotografering.

Muligheten til å fjerne tegn på alder og ujevnheter fra fotografier har hatt en betydelig innvirkning på mote og reklame. En effektiv hud-glatting teknikk er å bruke Photoshop Gaussian Blur og høypassfilter. Denne teknikken skaper de mest realistiske resultater i huden airbrushing.

Sliping Eyes:

The Best Photoshop teknikker

Lag fengslende øyne i Photoshop med Smart Sharpen funksjonen.

Sliping øyne er en populær retusjering teknikk som legger "pop" i forhold til fotografiet. Ta denne teknikken et skritt videre og lysere iris og veldig subtilt lysner det hvite i øyet for en kraftig, dynamisk effekt. The High Pass Filter eller Smart skarphet / Unsharpen Mask er de mest brukte verktøy for denne teknikken.

HDR Effect

The Best Photoshop teknikker

HDR er sammensetting av tre eksponeringer for å lage en perfekt eksponert, dramatisk fotografi.

Nylig har HDR (High Dynamic Range) bli "cool kid på blokken" for fotografering teknikker. HDR er teknikken emulere utvalg av lys i den naturlige verden ved å kombinere tre eksponeringer. Tradisjonell HDR krever tre bilder --- undereksponert, korrekt eksponering og overeksponert --- for å bli tatt i sekvenser og deretter fusjonert i Photoshop. Photoshop kan skape et HDR utseende uten bruk av flere bilder. Denne teknikken krever bruk av masker, kurver og enkle innstillings lag.

Hair Utvalg

The Best Photoshop teknikker

Håret er en av de mest vanskelige av Photoshop teknikker, ettersom den gjenspeiler kvaliteten på arbeidet.

Håret er normalt en indikator på kvaliteten av en Photoshop jobb. Hår kan utilsiktet avsløre når en fotografisk emnet har blitt flyttet fra en annen bakgrunn om deler av tidligere bakgrunn er gjenkjennelig mellom trådene. Håret og bakgrunnen skal se naturlig sammen. Å bli dyktigere i å velge og utpakking teknikk gjør det mulig å skille deg selv som en Photoshop mester. Teknikken bruker en enkel sekvens av redigeringstrinn. Gjør deg kjent med nivåer, overlay moduser og masker.

Surrealistiske fotografering teknikker

The Best Photoshop teknikker

Surrealistisk fotografering har blitt populært på grunn av populariteten av Photoshop.

Photoshop utmerker seg i å skape surrealistisk landskap i fotografering. Surrealistisk fotografering er presentasjonen av et landskap eller emne med urealistisk fargerik, punchy kontrast og intens belysning. Teknikker som overdrevet metning og kontrast, surrealistisk belysning og 3D-teksturer gjør denne teknikken en av programvarens mest imponerende fasiliteter. Teknikkene krever konsentrasjon og en spesifikk visjon. Kurver, Dodge og brenne, og hue / metning blir brukt tungt i denne teknikken.

Lomography Teknikker

The Best Photoshop teknikker

Lomography har alt som er ansett som uønsket i fotografering og gjør det til kunst.

Du har kanskje sett små Lomography kamera på Urban Outfitters butikker og merke nettsteder viet til Lomography, en film-fotografering teknikk som skaper tilfeldige snapshots av hverdagen, tatt med et kamera som skaper "lykkelige ulykker" eller effekter som normalt vil bli betraktet uønsket , som tåkelegge, tung lys lekkasje, cross-prosessering og fargestikk. Denne morsomme teknikken kan replikeres i Photoshop med kontrast, fargemetning justeringslag, tverrbehandlingsteknikker og vignettering.

sammensetting Teknikker

The Best Photoshop teknikker

Composites trosse grensene for tid, rom og sted.

Sammensetting er kunsten å flette designelementer sammen for å skape en unik verden eller historie i et bilde. Når perfeksjonert, kan kompositter trosse tid, rom og sted. Sammensetting er ikke en ny teknikk; kompositter ble gjort i tradisjonelle mørkerom år før Adobe Photoshop. Teknikken er svært like i Photoshop. Bruken av pennen, er valg, masker, justeringer og kurver som kreves for denne teknikken. Sammensetting kan ta timer eller dager å fullføre.