The Best Privacy Software

The Best Privacy Software


Computer personvern er en viktig sak med mange brukere. Du kan rense datamaskinen manuelt, men det er lett å gjøre feil eller å gå glipp av noe viktig når du gjør alt bit for bit. Det finnes mange typer privat programvare på markedet, mange gjør påstanden om at det er den beste. Men for å virkelig være en av de beste, må privat programvare stige i områder som støttede konfigurasjoner, støttede nettlesere, e-post plugins og antall Windows renholdstjenester.

Evidence Eliminator

Den topprangerte privat programvare på nettstedet Top Ten er Evidence Eliminator. Evidence Eliminator har et stort antall funksjoner og scoret høyt på brukervennlighet, enkel installasjon og hjelpsomhet av dokumentasjon. Evidence Eliminator renser nettleserens adresse barer, fullfører automatisk, midlertidige filer, cookies, bokmerker, historikk og feillogger. Det gjør imidlertid ikke rent plugins og laste ned filer. Det vil rense applikasjonslogger, utklippstavlen, fil stack plass, finne / søkeloggen, papirkurver og registret. Evidence Eliminator fungerer med Windows Vista på ned til ME, men det har ingen versjon for Mac.

window Washer

Window Washer tilbyr mange av de samme funksjonene som Evidence Eliminator, men til en mye lavere pris. Window Washer renser også adresse barer, midlertidige filer, cookies og historikk, samt MS Office historie og den nylig åpnede-dokumentlisten. Programvaren gir også levende teknisk støtte. Window Washer fungerer ikke med Opera-nettleseren, eller med Windows 7, men har versjoner for Mac OS 9 og Mac OS X. Du kan laste ned en demoversjon av Window Washer 2010, som er gratis å prøve i 30 dager.

Cyber ​​Scrub

Cyber ​​Scrub vant Top Ten Anmeldelser 'Bronze Award for privat programvare i 2010. Cyber ​​Scrub er fullverdig og lett å installere og bruke. den støtter alle de store e-postprogrammer og plugins, fra Outlook Express til Eudora. Cyber ​​Scrub har også mange nivåer av sletting, slik at du kan velge mellom en enkel slette til en svært grundig og sofistikert en. Det tilbyr også en scrambler for mappe og fil egenskaper, noe som gjør det vanskelig for data-utvinning programmer for å finne informasjon.

Max PC Privacy 6.1

Max PC Personvern er en annen høyt rangert, men rimelig stykke privat programvare. Det utfører alle de samme nettleseren renhold fungerer som Cyber ​​Scrub, med unntak av cache eller nedlastede filer. Det fungerer bare med Windows XP, 2000 og 98. Men Max PC Privacy pris som i 2010 er $ 30 mindre enn Cyber ​​Scrub tallet.