The Best Skannere for strektegninger

The Best Skannere for strektegninger


Skannere brukes til å digitalisere bilder til pikselbaserte filer som kan åpnes i et bilderedigeringsprogram på en datamaskin, for eksempel Adobe Photoshop eller Corel Draw. Bildene kan også brukes i layout eller animasjon programmer som Adobe InDesign eller Adobe Flash. Grafikk fagfolk som illustratører og tegneserieskapere skal skanne strektegninger, svart på hvitt, med høy oppløsning. Når strektegninger åpnes i et program kan de brukes i trykte eller elektroniske medier, avhengig av programmet.

Mustek Skannere

Mustek A3 USB 1200 Pro er et storformatskanner som kan skanne opptil tabloid størrelse, 11 av 17 inches. Tegnere og illustratører som A3 USB 1200 Pro for sin størrelse evne og lav utsalgspris. Den kan brukes med både Windows- og Mac-plattformer.

Mustek A3 USB 1200 Pro er den beste samlede verdien for skanning strektegninger på grunn av sin store-format evne til en god pris. Mustek selger primært elektronisk.

For Apple Computers

Epson Perfection V-30 er det beste valget for Apple databrukere for pris og hastighet. Den skanner strektegninger og farge raskt, og det vil ikke bryte bank. Det blir en 80 prosent oppslutning fra brukerne. Epson gjør flere andre pålitelige modeller, inkludert Epson GT 15000, også inkludert i denne listen.

Fra Canon er det Cano Scan 8800-F, en god all-around skanner for Apple-brukere. Begge disse skannerne er en god verdi, men har bare 8,5-by-11-tommers evner.

HP Skannere

HP gjør mange modeller av skannere. På den rimeligere enden er Scan Jet G-3010 Photo Scanner. Det gir 4800 av 9600 dpi oppløsning, mer enn nok for skanning strektegninger.

HP Scan Jet G-4010 Photo Scanner tilbyr lignende funksjonalitet til en noe høyere pris.

Som skannerne er kompatible med Apple-maskiner, disse HP-skannere har bare 8,5-by-11-tommers evner. For svart-hvitt-skanning med HP-skannere, som er best den minst kostbare valg.

Epson GT 15000

Epson GT 15000 er en stor-format planskanner som kan skanne opptil 11 av 17 inches. Med en relativt høy pris, anbefales bare hvis du trenger å skanne farge samt strektegninger.