The Computer Network Switch stråler Noise

The Computer Network Switch stråler Noise


Computer nettverkssvitsjer er notorisk støyende. Som mye elektronisk utstyr, brytere utstråle en mye varme og krever en form for kjølesystemet. På grunn av den trange størrelsen av saken, kjøleviftene er liten og spinne fort. En høy RPM vifte må arbeide hardt for kontinuerlig å presse luft ut av bryter tilfellet, og dens motor kan være uunngåelig høyt. Hvis nettverket bryter plutselig begynner å sutre eller skravling da være forberedt på å erstatte bryteren.

oljing

Smøring av bryteren fan kan løse støyproblemet, og bør vurderes før du kjøper en ny svitsj eller tar andre, mer drastiske, tiltak. Trekk ut og åpne bryteren saken. Finn viften og fjern etiketten som dekker lagrene. Drop en eneste dråpe sy-maskin olje eller husholdning olje inn i lageret godt. Den tunge smøring reduserer friksjonen og bør redusere støyen fra den konstante bevegelse. Ikke bruk en olje som inkluderer rengjøring eller avfettingsmidler, for eksempel WD-40.

Vifteløs Switch Options

Trekke viften fra hovedkortet i bryteren er vanligvis ikke et godt alternativ. Uten fan, kan bryteren varme opp og krasje, koble fra alle nettverkstilkoblinger og muligens forårsake dyr maskinvare skade. Den støyende liten vifte kan erstattes med en roligere vifte, men størrelsen og hastigheten av viften er det som forårsaker støy. Når du kjøper en ny bryter av i boksen for en decibel vurdering, som vil fortelle deg hvor høyt bryteren vil være når du er i bruk. Det beste alternativet er å kjøpe en bryter utformet uten en kjølevifte. Disse trenger ikke løpe så varm, og de har en annen kjøling enn normalt.

Isolat

Vurdere å holde alle dine nettverksutstyr i et avsidesliggende område der støy er ikke et problem. En virksomhet, skole eller annen institusjon med et dedikert nettverk har vanligvis et nettverk utstyr. Dette er et rom på størrelse med et skap hvor alle brytere, servere og rutere leve. Ledninger kjøre gjennom vegger og tak i rommet som kobles til resten av bygningen. Disse rommene er varm og bråkete. De fleste er lydisolerte og oppbevares kjølig med air condition. Mange er låst av sikkerhetsmessige årsaker - en annen fordel å ha et dedikert nettverk rom.

case modding

Større fans beveger seg langsommere og presse mer luft rundt enn små fans. En løsning er å endre den saken slik at en større fan kan brukes. Ta av toppdekselet og skjære et hull i toppen stort nok for en 80 mm vifte. Dersom saken ikke har nok plass til viften inne, deretter montere vifte på toppen av bryteren. Kjør strømkabelen inne. Trekk ut små, støyende vifte og kobler til større fan. Pass på at større fan har samme mengde kontaktpinnene som liten vifte.