Thermal Printer Definition

Det finnes en rekke datamaskin skriver teknologier tilgjengelig i dag, og avhengig av behovene til brukeren, er sjansen stor for at en nesten perfekt passform kan bli funnet. Termiske skrivere, populære i bedriftens innstillinger, bruke varme for å varme opp voksbasert blekk og skape inntrykk på papir. På grunn av det, er termiske skrivere vanligvis brukes i bedrifter med høy faks trafikk, eller som trenger klare, spesialitet utskrift for etiketter, koder og andre programmer.

Definisjon

En termisk skriver arbeider fra teorien om varmeoverføring. Dette er en vitenskapelig teori som sier i utgangspunktet at termisk energi (varme) vil overføre gjennom kontakt fra ett element til et annet. Plassere en varm bolle med suppe på et bord etterlater en varm plass hvor det hvilte på grunn av utstrålingen av varme til selve bordet. Dette brukes til å overføre inntrykk av bokstaver på papir som det sendes via en termisk skriver.

Direkte overføring

En direkte termisk skriver er den eldste av de to vanlige varianter av termisk skriver. Bestrøket papir er presset gjennom direkte termisk skriver, og som papiret passerer over oppvarmet skrivehodet, er små prikker merket på papiret som dukker opp som bokstaver. Denne typen skriver krever ingen blekk, og bruker ikke bånd.

Termisk Wax Transfer

Den andre populære utvalg av termisk skriver er en termisk voks skriver. I motsetning til en direkte overføring skriver, har en termisk voksskriver et bånd som inneholder en voksbasert blekk. Skrivehodet brukes til å varme opp blekk, og det er deretter overført til papiret, hvor det blir permanent etter at den tørker.

Bruker

Begge disse termiske skrivere er fortsatt brukes mye i dag-til-dag funksjon av flere virksomheter. En direkte overføring skriveren fungerer bare i svart og hvitt, og ble populært brukt for tidlig faksmaskiner, selv om teknologien har utviklet seg siden starten. Wax overføring skrivere kan bruke svart-hvitt eller farget blekk, og er populær for utskrift av strekkoder. Begge variantene er også brukt for prislapper, etiketter og andre, lignende typer utskrifter.

Koste

Disse to varianter av termisk skriver, samtidig som forskjellige fra hverandre, koster omtrent det samme. Faktorer som vil påvirke prisen er størrelsen på skriveren, hvor ofte den brukes, og inkludert funksjonene. Til slutt, er det best å bestemme hvilket som er det beste verktøyet for den aktuelle settet med utskriftsbehov på kontoret.