tilbakeringing Metoder

Callbacks, som navnet antyder, at metoder i et program for å kalle andre metoder automatisk. Tilbakeringing teknologi er nyttig, spesielt ved henting av data fra elektroniske webtjenester. Google, for eksempel, kan returnere kartinformasjon til søknaden din etter at du be om at dataene. Hvis du bruker en tilbakeringing metoden, går det automatisk etter Google returnerer dataene. Ikke alle programmer trenger tilbakeanrop, men å vite hvordan tilbakeringing metoder arbeid hjelper deg med å identifisere situasjoner der de kan hjelpe deg.

tilbakeringing Metoder

Språk som Javascript, C # og VB.NET kan være forskjellige, men de alle støtte callbacks i ulike former. Asynkron Javascript og XML bruker også tilbakeanrop stor utstrekning til makten webapplikasjoner. AJAX callbacks brukes ofte når du klikker på en knapp og data fyller et skjema uten at nettleseren for å oppdatere. Bak kulissene, sender nettstedets webserveren data på en tilbakeringingsfunksjon i programmet kjører i nettleseren din.

tilbakeringing Fordeler

Tilbakeringing metoder gjør at du kan velge hvordan du ønsker å behandle informasjon som programmet mottar. Bing, for eksempel, kan du gjennomføre en VEMap.Find Javascript kommando og hente kartinformasjon fra sin database. Den uttalelsen kan ligne på følgende:

VEMap.Find (hva, parm2, parm3, etc., mycallback)

Denne metoden tar flere parametere, inkludert den som heter mycallback. Når Bing returnerer informasjon, går søknaden at informasjonen til mycallback metoden. Du står fritt til å behandle disse dataene slik du vil. Du kan også velge å bruke en annen metode for å behandle innkommende data. Endre "mycallback" til "myCallback2" i VEMap.Find uttalelse, for eksempel, og Bing ruter informasjon til at tilbakeringing metoden.

Tilbakering på andre språk

Ikke alle programmeringsspråk har tilbakeringing funksjonalitet så enkelt som det som finnes i Javascript. Microsofts C # språk, for eksempel implementerer tilbakeanrop ved hjelp av et konsept som kalles delegater. Du kan opprette en delegat som kaller flere tilbakeringing funksjoner når koden utfører representanten. Denne funksjonaliteten er nyttig når du trenger gjenstander eller kontroller i en metode for å reagere på hendelser som utløses i en annen metode. Fremdriftsindikatorer sett i .NET applikasjoner er ofte avhengige av tilbakeringing metoder for å gjøre barer flytte. C utviklere, derimot, bruker pekere i stedet for delegater for å skape tilbakeanrop.

anonyme funksjoner

Tilbakeringing metoder og funksjon ikke alltid trenger navn. Følgende kode implementerer en tilbakeringing ved å opprette en anonym funksjon:

$ .getJSON (TwitterUserID_toGet + "" + .json? Tilbakeringing =? ',
funksjon (returnedProfileData) {
// GJØRE NOE HER
});

Den første setningen utfører kommandoen som spør Twitter database og sender den en parameter som heter tilbakeringing. I stedet for å sende navnet på en reell funksjon etter spørsmålstegnet, passerer koden den funksjonen selv. Utviklere referere til dette en anonym funksjon. Twitter sender tilbake sine data og lagrer den i returnedProfileData variabel. Utviklere bruker ofte disse type callbacks i AJAX og når du arbeider med andre Application Programming Inter.