Ting som er synkronisert med iPad

Ting som er synkronisert med iPad


Den populære, lette Apple iPad er i stand til å synkronisere mange forskjellige typer multimedieformater, inkludert musikk, videoer og bilder. På grunn av den mobile iOS firmware-basert operativsystem, kan ikke alle filformater synkronisere med enheten. For eksempel er det bare tre digitale bildeformater støttes. En ting som kan synkronisere med iPad er e-postkontoer og meldinger, som synkroniserer trådløst over-the-air gjør det til en virkelig mobil enhet.

Musikk

IPhone synkroniserer musikk med iTunes desktop klient, så vel som med Apples iCloud media lagringsplattform. De støttede musikkformater inkluderer MP3 og AAC. Hvis du har en sang som ikke støttes, kan iTunes-programvaren konvertere lydfilen til AAC-format.

videoer

Se videoer på iPad er en av de vanligste oppgavene mennesker utfører på enheten, enten de ser hjemmelagde videoer, digitale filmer eller musikkvideoer. iTunes synkroniserer videoer til tablet PC i mange forskjellige formater, inkludert Simple Profile med AAC-lyd og MPEG-4 kodede videoer lagret som m4v, MP4 og MOV-filer. I tillegg kan enheten synkronisere og spille av videoer i Motion JPEG-format.

Bilder

Bilder synkronisere godt med iPad. Hvis du tar bilder med iPad, vil disse filene overføres til datamaskinen neste gang du synkroniserer enheten med iTunes. Enheten støtter visning og synkronisering av følgende bildeformater: JPG, TIFF og GIF. I tillegg synkroniserer tablet PC PDF-filer med iTunes. PDF-filer kan ikke vises i "Bilder" app; Du kan imidlertid vise disse filene i "iBooks" app eller med den innebygde PDF-leser.

E-post

Du kan synkronisere e-postkontoer med iPad, hente og skrive meldinger fra hvor som helst. De støtte e-postkontoer inkluderer Microsoft Exchange, MobileMe, Gmail, Yahoo og AOL. Hvis en av e-postleverandører tilbyr kontakter og kalendere, kan disse synkroniseres med din tablet PC. Gå til "Mail, kontakter, kalendere" under "Innstillinger" app å sette opp og aktivere e-postsynkronisering.