Tips for å hjelpe barna

Tips for å hjelpe barna


Barn trenger oppmerksomhet, veiledning og oppmuntring til å utvikle seg til veltilpassede individer. Disse behovene blir møtt av foreldre, lærere, pedagogiske verktøy og et mylder av andre påvirkninger gjennom et barns liv. Hjelpe et barn lykkes i sine bestrebelser krever tålmodighet og besluttsomhet om du er forelder eller en lærer. Å vite noen tips for å hjelpe barn holder du forberedt på å gjøre en positiv innvirkning på et barns liv.

Å være aktiv

Tips for å hjelpe barna

Spille fange hverdags oppfordrer aktivitet og bonding.

Hjelpe barna være aktive oppfordrer tillit og god helse. The University of Alabama anbefaler at foreldre bruker SMART strategi i å oppmuntre barn til å bli mer aktive. Hjelp barna å sette seg mål ved å oppmuntre aktiv spilletid som jogging, spille fotball eller skyting hoops. Bli med inn på fysisk aktivitet sammen med barnet ditt ikke bare skaper en bonding opplevelse, men også oppmuntrer ham eller henne til å være aktiv uten å føle som om det er et ork.

Coping med tap

Tips for å hjelpe barna

Snakke med barnet ditt hjelper ham takle tap og avvisning.

Barn lider tap hver dag som voksne gjør, enten det er død av en slektning eller skilsmisse av foreldre. Barn er mer sårbare enn voksne, imidlertid, og derfor er det nødvendig å hjelpe dem med å håndtere disse spørsmålene. Nasjonalt nettverk for Child Care anbefaler at du oppmuntre barnet til å snakke om tapet og hans eller hennes følelser rundt det. Ta atferdsendringer på strak arm når et barn opplever tap og gi ham eller henne med et inkluderende miljø.

Lykkes i skolen

Tips for å hjelpe barna

Hjelpe barna med lekser inspirerer dem til å lykkes i skolen.

Hjelpe barn lykkes i skolen forbereder dem for å lykkes som voksne. Etablere en rutine for å studere med barnet for å sikre at han eller hun får riktig mengde tid for å lære etter skolen. Dette kan gjøres etter middag før barnet ditt får klar for seng eller berikelse aktiviteter. Deltar med ditt barns studieaktiviteter hjelper deg å utvikle obligasjoner samtidig forbedre ditt barns evne til å absorbere informasjon. Bruk flash-kort for å hjelpe barnet ditt studium for tester og friske opp fag.

Å få selvtillit

Tips for å hjelpe barna

En sunn selvfølelse hjelper barnet få venner lett.

Utvikling av en sunn selvfølelse gir barna selvtillit og evnen til å takle hindringer i livet. Tilbringe tid med barnet ditt er en viktig skritt i å bygge en sterk selvfølelse. Foreldre kan også hjelpe sine barn å bli selvbevisst ved å rose dem når de gjør det bra og praktisere positive håndhevelse når de gjør feil. En sunn balanse av selvbevissthet og en "kan-gjøre" holdning hjelpemidler i utviklingen av selvtillit.