Tips for å lage en webside

May 5 by admin

Tips for å lage en webside


Opprette et nettsted er ikke vanskelig. Det er mange nettsteder på internett som lar deg opprette en gratis nettsted på sine servere. Disse nettstedene legge reklame på websidene dine, og få gratis reklame trafikk når dine besøkende klikker på linkene. De tjener penger, får du en gratis nettsted og annonsør er å få produktet sitt vist til millioner av mennesker; alle er glade.

Hensikten med nettstedet

Hensikten med nettstedet er det første du må bestemme. Ønsker du å tjene penger på nettstedet ditt? Lag et bloggsted for din favoritt spill? Del bilder av familien til andre medlemmer av din familie og venner? Formålet med nettsiden vil avgjøre neste trinn i byggingen av din egen personlige "stemme" på Internett. Vanligvis, hvis du ønsker å tjene penger med ditt nettsted, så du blir nødt til å ha et produkt å selge, eller har ditt eget domene, slik at du kan få betalt for reklame. Noen nettsteder vil la deg lage en nettside og sette opp reklame, men de får halvparten av inntektene. Hvis dette er OK med deg da dette ville være en god måte å starte.

Unngå Nettstedet feil

Noen vanlige "feil" faktisk er avhengig av formålet med nettstedet. Hvis du ønsker å selge ting, vil du ønsker en business-aktig utseende. Hvis det er for gaming da bilder av aliens eller varulver kan være hensiktsmessig.

Sørg for at hver side på nettstedet ditt har noe å tilby. Jo flere treff du får på nettstedet ditt, jo høyere opp i søkemotor rangeringer nettstedet vil gå. Alle ønsker å være på toppen av listen når et søk er generert.

I de fleste tilfeller, folk kommer til nettstedet ditt for teksten. Ja, nettsteder som YouTube er et unntak fra regelen, men de fleste områder er tekstorientert. Ikke distrahere leseren med animerte GIF-filer eller blinkende tekst. Disse kan slå av leseren raskt. Bilde bakgrunner kan også trekke leseren fra teksten. Prøv å unngå disse når du oppretter websidene dine.

Organiser nettstedet

Lagt mye omtanke i utformingen av nettstedet og dets sider. Plasser så få klikk mellom deg og den besøkende som mulig. Ikke legg for mye informasjon på en enkelt side. Prøv å holde lengden på teksten til to skjermer full, med mindre det er en artikkel, så kan du gå så høyt som syv skjermer fulle. Sørg for at hver side har en link tilbake til hjemmesiden. Faktisk, prøv å ha en meny som gir leseren alternativer til andre områder på nettstedet.

Related Articles