Tips for å overføre PDF-filer til en Kindle

Tips for å overføre PDF-filer til en Kindle


Overføre PDF-filer til din Amazon Kindle er enkelt ved hjelp av en USB-tilkobling, eller via e-post gjennom Amazons dokument konvertering service. Men evnen til din Kindle for å vise PDF-filer varierer, avhengig av hvilken type Kindle du har, og filer kan kreve konvertering ved hjelp av tredjeparts programvare. Bestem type Kindle du har ved å finne serienummeret, som du finner enten på baksiden av Kindle, under bakdekselet på tenne en, eller ved å sjekke "Innstillinger" side via "Meny" for Kindles med versjon 2.5 eller nyere av fastvaren.

Kjør til Drive Transfer

Overfør PDF-filer fra datamaskinen til Kindle bruker datamaskinen grunn filbehandlingsverktøyet. Koble Kindle til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen som følger med Kindle. Dette aktiverer en pop-up vindu som ber deg om å åpne en mappe for å vise filene. Hvis du velger dette alternativet åpner et vindu som viser innholdet av Kindle i ruten til høyre, med navigasjonsruten til venstre. Bruk dette for å åpne mappen på datamaskinen som inneholder PDF-filene du vil flytte til Kindle, og deretter kopiere og lime dem inn i "Dokumenter" -mappen på Kindle. Tillat filoverføringen å fullføre før du velger "Trygg fjerning av maskinvare" fra datamaskinens verktøylinjen.

E-post Transfer

Amazon gir et dokument konvertering tjeneste som du kan sende Amazon PDF-filer som er konvertert til Kindle filer. Først må du skrive inn e-postadressene til din Amazon Kindle kontoen du vil sende PDF-filer. Skriv inn disse i "Your Kindle Godkjent E-post List" på "Manage Your Kindle" siden på Amazon.com. Bare disse e-postene kan sende PDF-filer til Kindle e-post. Da kan du sende en e-post fra den e-postkontoen til enten din Kindle er @ free.kindle.com eller @ kindle.com e-postadresse. Den @ free.kindle.com adresse konverterer PDF-filen og sender den konverterte filen til din Kindle gratis. Det andre alternativet bruker 3G-nettet, som i 2011, noe som innebærer en nominell avgift på 15 cent eller 99 cent per megabyte, avhengig av hvor du befinner deg i verden.

Tredjeparts programvare

Hvis PDF-filen ikke fungerer på din Kindle bruker enten USB eller e-post overføring alternativer, kan du bruke datamaskinen til å konvertere filen til et format som Kindle kan lese. Mobipocket gir et program for gratis nedlasting som heter Mobipocket Creator. For den versjonen som inneholder PDF-konvertering alternativet, laste ned "Skaperen Publisher Edtion (for avanserte brukere)" i stedet for "Skaperen Home Edition". Hvis du er en Mac-bruker, gir Lexcycle Stanza for Mac eller Windows-operativsystemer.

kompatibilitet

Kindle 2 og nyere versjoner kan alle vise PDF-filer i sin opprinnelige formateringen. Endre til liggende visning via "Aa" text-size-knappen kan forbedre lesbarheten. Tenne en ikke har PDF visningsmulighetene, så PDF-filer krever konvertering før bruk. PDF-filer med visse typer Digital Rights Management (DRM) restriksjoner kan ikke tillate visning på Kindle, eller konvertering til Kindle e-bok format. Mobipocket-filer kjøpt fra en butikk kan ikke åpnes på Kindle, så det er bare i stand til å gjenkjenne ubeskyttede Mobipocket-filer.