Tips for en vellykket webprosjekt

Tips for en vellykket webprosjekt


Webprosjekter er spennende og interessant i stor grad fordi alle involverte ønsker å forlate sitt preg, innlemme sin kreativitet og bruke sine ferdigheter. Alt for ofte, men webprosjekter bli komplisert som alle prøver å vise sin kreativitet, mislykkes prosjektets budsjett for å oppfylle forventningene, og gruppemedlemmene savner tidsfrister. En web-prosjektet teamleder er vanligvis ansvarlig for flyten av prosjektet og møte tidsfrister. Han er ansvarlig for revurderer og ta beslutninger som vil føre til suksess i stedet for fiasko.

Hold deg til Script

Alt for ofte, prosjekter har en tendens til å avvike fra det opprinnelige oppsettet som designere innlemme uønsket bidrag. Det krever teamleder for å ta en upopulær posisjon til å avvise tilsynelatende kreative ideer slik at teamet vil fullføre prosjektet på tid og innenfor den tildelte budsjett. Hyller ønskede funksjoner og bruk av den nyeste teknologien vil utvilsomt få kritikk, men er fortsatt nødvendig hvis laget skal fullføre prosjektet i tide.

User Experience Priority

Uansett hvor komplisert eller avansert teknisk du skal gjennomføre, vil det ingen rolle om brukeropplevelsen er ikke tilfredsstillende. Nettsteder må være brukervennlig, og lettere og enklere et nettsted er å bruke, jo bedre er sjansene for at det vil få litt kritikk. Brukeren må være i sentrum av fokus i webutvikling. Når utviklerne mister oversikten over det faktum, har de en tendens til å utvikle med teknologi i tankene i stedet for brukeren, noe som kan resultere i en dårlig brukeropplevelse. I noen tilfeller kan det være nødvendig å holde seg til eldre teknologi for å oppnå dette målet.

Gjør det enkelt

Forkortelsen KISS (Keep It Simple, Silly) beskriver perfekt enhver vellykket webprosjekt. Bruken av strålende og kreativ teknologi resulterer ofte i en dårlig kundeopplevelse. I tillegg ny teknologi sterkt avhengig av den nyeste infrastruktur og båndbredde at de fleste brukere ikke har tilgang til. Holde alt enkelt, fra å bruke enkel teknologi til enkle design kan ikke fungere for entusiastiske utviklere, men fungerer for brukeren. Holde alt enkelt lar også team å jobbe på et lavere budsjett, eksperimentere med ulike design og gir god tid til å revidere, utvide og redesign når de fullstendig og starte prosjektet.

Hold prosjektomfang Down

På grunn av uventede utviklingen, kan den tildelte budsjett og tid ikke være nok. Holde alt så lav som mulig og redusere arbeidet vil gi tid til å implementere nye tilnærminger samtidig holde seg innenfor budsjettet og tidsfrister.