Tips og triks for distribusjonslister i Outlook 2007

Tips og triks for distribusjonslister i Outlook 2007


Microsoft Outlook programvare gir brukerne umiddelbar kommunikasjon med venner og kolleger med bekvemmelighet og effektivitet. Mange av programmets brukere, men er ikke klar over bredden og omfanget av hva programvaren kan hjelpe deg å oppnå. Distribusjonslister, for eksempel, gjør e-post til grupper av forretningskontakter eller bekjente enkle. Enkle tips og triks for å sette opp og legge til distribusjonslister gjøre bruk av programvaren verktøy enda mer effektiv.

Skape

Opprette en distribusjonsliste i Microsoft Outlook 2007 kan være en lett oppgave, selv for en teknologi nybegynner. Når du først åpner Outlook 2007-programvare, og er klar til å lage listen, gå til øverst og velg "Verktøy" fra menyen med alternativer. Innenfor denne kategorien, velger du "Address Book". Innenfor "Address Book", velg alternativet "Vis navn fra ..." og velg deretter "Kontakter".

Velg "Ny oppføring" fra listen over alternativer og deretter "Velg oppføringstype." Du vil ønske å velge "Ny distribusjonsliste." Derfra vil du ønsker å velge "Put Dette Entry" og velg deretter "I Kontakter". Bekreft "OK", og du er på vei til å skape en epost distribusjonsliste.

Legg til

Hva om du trenger å legge til et nytt medlem til distribusjonslisten? Legge til kontakter i distribusjonslister kan gjøres i løpet av bare et par raske skritt. Når du har din Outlook 2007-programmet åpent, skriver du navnet på distribusjonslisten i "Name" -kategorien. Velg "Velg medlemmer" og klikk eventuelle andre kontaktnavnene du vil skal flettes inn din e-distribusjonsliste. Ikke glem å "Save & Close" nye kontakter. Kontaktene dine er nå lagt til distribusjonslisten.

Import

For de brukerne som allerede har satt opp en distribusjonsliste i Outlook 2007, men ønsker å legge til flere kontakter fra en annen e-postkonto eller Excel-regneark, kan du importere disse listene og fusjonere med din eksisterende distribusjonsliste. Med Outlook åpen, velger du "Tools" og deretter "Address Book". Under "Vis navn fra .." -listen, velg "globale adresseboken" alternativet. Velg navnene på kontaktene og i "Name" -kategorien, velger du navnet på distribusjonslisten du ønsker å legge til nye kontakter til. Klikk "OK" for å slå sammen listene.