Tips og triks for MS Publisher 2007

Microsoft Publisher 2007-programvare, en del av Microsoft Office Suite, setter en stor samling av publikasjonen etableringen makt i hendene. Med et par klikk gjennom programmet, kan du lage nyhetsbrev, hermetisering etiketter, klistremerker, postkort, nettsider og mer. Forlagets funksjonaliteten fungerer på samme måte som andre Office-produkter du kan ha brukt; sine verktøylinjer og menyer er svært nær de av Word og Excel, for eksempel.

maler

Spar tid og krefter du bruker Publisher ved å dra nytte av programmet samling av maler. Maler er dokumenter som kommer forhåndsinnstilt av Microsoft, fylt med eksempeltekst, grafikk og designelementer. Enten du gjør et flersidig program eller enkeltside skilt, kan en mal henvise deg hvor du skal plassere dine ord og tjene som hopping av punkt for din kreativitet. Alle aspekter av Publisher malene kan tilpasses; hvis du ikke liker en grafisk, kan du bare slette den eller erstatte den. Maler også hjelpe deg å holde utskrift regler i tankene. Et nyhetsbrev eller et program, for eksempel må ha siden mengder av fire, slik at skriveren kan ryggstift elementet sammen. Utgiver setter alt dette opp for deg, så du kan bare begynne å jobbe.

grafikk

Hvis du er kjent med utklipp fra å bruke andre Office-produkter, vil du finne de samme funksjonaliteten i Publisher. § utgiver utklipps finnes under sin "Insert" -menyen. For å bruke Publisher utklipp, skriver du et ord eller uttrykk, for eksempel "katt", "cupcake" eller "motorsykkel" i Publisher søkefunksjonen. Du kan begrense søket til grafikk eller fotografier eller søk både for de resultatene. Bruk utklipp å markere interessante publikasjoner eller fungere som illustrasjoner. Selv om du ikke finner det du leter etter med in-program kunstverk samling, har du tilgang til Forlagets online utklipps database (så lenge du har en Internett-tilkobling) for flere potensielle grafikkalternativer.

linking

Det kan virke som alt Publisher produserer er ment for trykt publisering, der du skrive ut elementene for distribusjon, men dette trenger ikke å være tilfelle. Alt du oppretter i Publisher kan lagres i ulike elektroniske filformater, inkludert PDF (Portable Document Format) og grafiske utvidelser. Kombiner ideen om trykt og elektronisk lesing når du setter inn hyperkoblinger i et dokument. Linking i Publisher består av bare fremheve den del av teksten du ønsker å tjene som en hyperkobling, høyreklikke på den, velge "link" og skrive i destinasjonen. Så lenge koblingen er gyldig, når som helst en online leser kommer over koblingen, han kan bare klikke det og et vindu med den nye destinasjonen.