Tips og triks for MS Word 2007

Microsoft Word 2007 er tekstbehandling programvare som lar deg skrive ut, e-post og opprette dokumenter fra en datamaskin. Microsoft Word 2007 er svært forskjellig fra eldre versjoner av Microsoft Word i at brukergrensesnittet er forbedret. Microsoft tilbyr en gratis 60-dagers prøveversjon for alle som ønsker å få det hender på Microsoft Word 2007 før du kjøper produktet. Følgende tips og triks for MS Word 2007 vil spare deg for tid og litt grått hår når det kommer til å bli kjent med dette nye produktet fra Microsoft.

Formatere tekst

Microsoft forklarer at det finnes triks for MS Word 2007 for å formatere tekst uten å åpne "Format" -menyen. For å gjøre ord fet markere teksten du vil fet, trykker du holder inne "Ctrl" -tasten og trykk deretter på "B" -tasten. For å understreke ord, utheve tekst, hold "Ctrl" tasten og trykk på "U" -tasten. Å kursiv ord, utheve tekst, hold "Control" -tasten og trykk på "jeg" -tasten. For å gjøre uthevet tekst større eller mindre i Microsoft Word 2007 hold "Control" -tasten, "Shift" -tasten og deretter trykke på "+" eller "-" tegn.

velge Tekst

Noen tips og triks for MS Word 2007 kan du markere ord, setninger og avsnitt uten å klikke og dra musen ifølge Microsoft. For å markere et ord, dobbeltklikker du på ordet. For å markere en setning, hold "Control" og klikk setningen. Å markere et helt avsnitt trippel-klikk avsnittet. For å velge et helt dokument hold "Control" -tasten og trykk på "A" -tasten.

avsnittsjustering

Tips og triks for MS Word 2007 finnes for å justere avsnitt til høyre, sentrum eller til venstre i dokumentet. Å sentralt justere din avsnitt hold "Control" og trykk på "E" -tasten etter markere ledd. For å justere et avsnitt til venstre hold "Control" og trykk på "L" -tasten etter marker ønsket ledd. For å justere et avsnitt til høyre hold "Control" og trykk på "R" -tasten etter å markere et avsnitt.

Opprette dokumenter kompatibel med tidligere versjoner av Word

Microsoft Word 2007 har et nytt filformat som skaper mindre filer, gjør lesbarhet enklere og skaper enklere navigering mellom kontorprogrammer i henhold til enkle tanker. Tidligere versjoner av Microsoft Word er ikke kompatible med det nye filformatet for Microsoft Word 2007. Hvis du vil lagre et dokument som er kompatibel med alle versjoner av Microsoft Word, klikk "Lagre som". Du vil merke en rullegardinmenyen nederst på skjermen merket "Lagre som type." Standard filtype skal være "Microsoft 2007 Document." Åpne rullegardinmenyen og velg Microsoft Word-dokument. Lagre et dokument på denne måten gjør dokumentet kompatibel med eldre versjoner av Microsoft Word.