Tips og triks for Windows XP: Gjenopprette MS Paint

Tips og triks for Windows XP: Gjenopprette MS Paint


Ved hjelp av Microsoft Paint, kan du lage tegninger som skal skrives ut, bruke som skrivebordsbakgrunn eller å bygge inn i et annet dokument. Også med MSPAINT, kan du redigere bilder ved hjelp av formatene .jpg, .gif og .bmp. Hvis du ved et uhell har avinstallert programmet, er det flere alternativer for å gjenopprette den til datamaskinen.

Søke etter filen

Du har kanskje rett og slett slettet snarveien til MSPAINT. For å finne ut om datamaskinen fremdeles inneholder programmet, gå til "Start," klikk "Kjør" og skriv "mspaint." Hvis programmet ikke starter, har du avinstallert filen fra datamaskinen.

Windows XP CD

Hvis du har Windows XP CD, setter du den inn i CD-stasjonen. Gå til Kontrollpanel og klikk "Legg til eller fjern programmer". Velg "Legg til / fjern Windows-komponenter" og åpne "Tilbehør og verktøy." Velg "Tilbehør" og sette et merke ved siden av "Paint" og klikk "OK."

Bruk en Flash Drive

Hvis du ikke har Windows XP CD, kan du hente MSPAINT fra en annen datamaskin med Windows XP. På den andre datamaskinen, gå til C: WINDOWS / system32 og kopiere filen "mspaint.exe" til flash-stasjonen. På datamaskinen limer inn filen i C: WINDOWS / system32.