Tips og triks for Yahoo! Chat

Yahoo! Messenger-brukere har muligheten til å gå inn Yahoo! chat, også kjent som Yahoo! Groups. Yahoo! Grupper er chatterom basert på et bestemt emne, hvor medlemmene kan diskutere dette emnet og andre emner godkjent av gruppe moderatorer. Yahoo! Grupper kan tilby en utmerket måte å møte og chatte på nettet med andre som deler dine interesser, og noen enkle tips og triks kan gjøre opplevelsen enda bedre.

finne grupper

For å finne en gruppe å prate med på Yahoo! chat, besøke Yahoo! "grupper" side, der en liste over gruppekategorier er oppført. Du kan enten bla i eksisterende kategorier, eller skriv inn et søk i søkeboksen øverst på skjermen. Kategorier inkluderer dyr, business, romantikk, rekreasjon og sport.

Bli med i en gruppe

Noen chat-grupper er åpne for publikum, men de fleste krever Yahoo! medlemmer til å bli med i gruppen før du legger inn og chatting. Klikk på navnet på gruppen for å laste chattegruppen informasjonsside, og klikk på «Bli med i denne gruppen!" å bli med i gruppen. Du må oppgi din Yahoo Messenger og angi meldingsinnstillinger før han begynte i gruppen og innlegg.

Bruke uttrykksikoner

Yahoo! Messenger emoticons meny er også tilgjengelig for Yahoo! Groups brukere, men uttrykksikoner du kan se er ikke de eneste tilgjengelige. Åpne Yahoo! Skjulte Emoticon meny for å få hurtigtaster som vil tillate deg å lage noen unike uttrykksikoner som en rose, en kylling, en gris, og en firkløver. Bruk disse hurtigtastene mens i en Yahoo! chatterom når du ønsker å bruke et uttrykksikon utover de grunnleggende i Yahoo! Messenger menyen.

Staying Safe

Yahoo! anbefaler at chat-brukere være trygg ved å følge noen enkle tips: Unngå å oppgi ditt virkelige navn, sted, eller informasjon som kan lede andre Yahoo! Chat-brukere til din fysiske plassering, for eksempel fotografier. Yahoo! tyder på at informasjon som fornavn og etternavn, adresse, telefonnummer eller slektsnavn ikke blir brukt som en del av et alias som brukes i chatterom for beskyttelse av personvernet.