Tips om Creative websider

Tips om Creative websider


Å gjøre en kreativ nettside kan være en stor hobby og det perfekte utløp for selvutfoldelse. På grunn av denne interessen, har personlige nettsteder blitt en vanlig stift av Internett-landskapet. Etter noen enkle tips har stort potensial for å gjøre siden din mer engasjerende og opprettholde et element av jevn kvalitet hele det publiserte innholdet. Du kan bruke disse poengene til et bredt spekter av kreative og kunstneriske websider.

Original Pictures

En av de viktigste aspektene ved en kreativ webside er dens bruk av originale og unike bilder. Ofte på internett, nettsteder gjenbruke bilder uten den opprinnelige eierens tillatelse. denne praksisen er ikke bare en dårlig idé fra et etisk synspunkt, men det kan også redusere den kreative utseende av en persons egen nettside. I stedet alltid forsøke å lage dine egne bilder og bilder fra grunnen av ved hjelp av et digitalt kamera eller en bildemanipulering program.

Enkel å følge oppdateringer

Vurder å lage ditt nettsted oppdateringer enklere å følge og holde styr på. En populær måte å gjøre dette på er å innlemme Real Simple Syndication (RSS) feeds inn i din webside. RSS er en metode som gjør det mulig for abonnentene å motta automatisk varsling når nettstedet har nytt innhold, noe som gjør at nettstedet ditt holder seg frisk i sitt minne. Det er også et alternativ for å lage en "podcast" for nettstedet, som lar abonnenter til å laste ned ny lyd-innhold automatisk når det blir tilgjengelig.

Vurdere å bruke Mixed Media

Ideelt nettstedet vil inneholde innhold fra en rekke ulike medier, inkludert lyd, stillbilde og video. Selv om din kreative arbeidet ikke involverer video, vurdere å gjøre utfyllende videoer som hjelper publikum å forstå arbeidet ditt bedre eller gi dem en titt "bak kulissene". Ved hjelp av mixed media på websiden kan bidra til å øke publikum ved å tiltrekke seg folk som kan være mer tilbøyelig til å se en video eller høre et stykke lyd om arbeidet ditt, i stedet for å lese en lang beskrivelse.

Oppdater regelmessig og konsekvent

Når det er mulig, oppdatere nettstedet konsekvent og på en vanlig fastsatt plan. Sporadiske oppdateringer kan sette publikum av, som de kan bli skuffet når noe nytt innhold vises etter en lang tid, eller de kan føle at de har falt bak hvis du legger for mye materialin løpet av kort tid. Mål å legge en tilsvarende mengde materiale hver uke på en bestemt dag, og dermed oppmuntre publikum til rutinemessig sjekk innom hver syv dager.

Sørg for at alt innhold Henviser tilbake til ditt nettsted.

Alle bildene du oppretter bør ha web-adressen til din nettside i liten skrift på dem et sted, og like, bør alle videoer minne seerne om hvordan å få tilgang til resten av innholdet. Denne merkingen er viktig fordi den ikke bare lar nye folk til å oppdage ditt nettsted, men kan også hindre folk fra å bruke ditt arbeid og passerer det ut som sitt eget materiale.