Topp 12 Common Computer Problemer

Topp 12 Common Computer Problemer


Så avhengige vi har blitt på teknologi, at det er svært viktig at ting fungerer som de skal. Den hedret omstart er fortsatt ofte løsningen for mange saker, og gjelder for modem, rutere og skrivere også. En liten mengde forholdsregler (kjører sikkerhetsprogrammer som antivirus og anti-malware programmer), regelmessig backup og sporadisk vedlikehold vil redusere antall problemer du opplever.

Computer kjører for sakte

Topp 12 Common Computer Problemer


Dette er nummer én problem for mange mennesker. Det er vanligvis en enkelt årsak til dette, (for mange programmer som konkurrerer om hukommelse), men ikke nødvendigvis en enkelt løsning. Problemet kan være forårsaket av virus, spyware, adware eller malware som har infisert systemet eller litt for mange programmer kjører samtidig, mange av dem kjøres i bakgrunnen.

Reduser programmer som kjøres ved oppstart. Rense ut oppstartsmappen. Finn det i C: \ Documents and Settings \ brukernavn \ Start-meny \ Programmer \ Oppstart, der brukernavn er ditt Windows-påloggingsnavn. Deretter rense ut Planlagte oppgaver mappe. Gå til C: \ Windows \ Oppgaver og slett noen snarveier for programmer du ikke trenger å kjøre noen oppgaver du er for tiden ikke gjør.

Oppgrader hukommelsen. Dette er ikke vanskelig, og vil resultere i en umiddelbar økning i systemets respons.

Kan ikke komme på internett

Sjekk alle tilkoblinger (hvis kablet), eller om trådløst, vist alle statuslampene på router og modem.

Browser hjemmeside har endret seg selv

Nettleseren hjemmeside faktisk har blitt kapret. Dette er vanligvis spyware eller en trojaner. Sjekk ut Spybot, Search and Destroy, Lavasoft Ad-Aware og Malwarebytes Anti-Malware.

maskinen fryser

Maskinen fryser kan være en RAM (minne) problem eller et program konflikt. Starte maskinen på nytt.

Computer Slår seg på

Sjekk ut datamaskinens innstilling for hvilemodus.

Flere problemer

Datamaskinen vil ikke slå Off - Noen ganger operativsystemet kommer i en ressurskonflikt. Du må kanskje trekke ut kontakten, bokstavelig talt. Det bør starte uten problem.

Finner ikke mitt program - Det er sannsynlig at din snarvei, et ikon, ble slettet. Sjekk system hjelp for å lage en ny snarvei.

Klokke taper Time - The CMOS-batteriet må byttes ut - en enkel reparasjon.

Systemet viser \ "non-system disk error \". - Ta en diskett eller CD-ROM og omstart.

Skriveren skriver ikke ut - Kontroller alle kabler. Slett alle jobber på utskriftskøen. Start skriver.

Fortsatt flere problemer

Datamaskinen Making Noise - Harddisken kan være i ferd med å svikte. Backup kritiske data og rop om hjelp.

Mistet My File - Hvis du ved et uhell slettet den, vil den fortsatt være i papirkurven, (med mindre du har tømt det).

Bonus Problem:
Egentlig slette fil (tømt papirkurven) - Det er verktøy for å gjenopprette slettede filer fra papirkurven. Sjekk ut Restaurering og DiskDoctors.