Toshiba Tecra 8200 Feilsøking

Toshiba Tecra 8200 Feilsøking


Mange av de vanligste problemene i Toshiba Tecra 8200 laptop kan løses gjennom feilsøking, som er en fin måte å bli mer komfortabel med hvordan den bærbare datamaskinen fungerer. Det kan også hjelpe deg senere hvis du trenger for å gjennomføre en maskinvarereparasjon eller oppgradere Toshiba Tecra 8200. Vanlige problemer med Toshiba Tecra 8200 inkluderer: harddisken feilmeldinger, den AccuPoint II musen blir for glatt til å bruke, harddisken blir ustabil, og datamaskinen kjører tregere enn den burde.

Bruksanvisning

Hard Disk Feilmelding når du starter

1 Skyv Toshiba Companion diskett som fulgte med Toshiba Tecra 8200 inn i den 3,5-tommers diskettstasjon, start datamaskinen på nytt.

2 Trykk "F" når datamaskinen begynner å starte opp for å starte opp fra den 3,5-tommers diskettstasjon. Når du ser "Velkommen til Toshiba Companion diskett" trykk "Enter".

3 Marker "Exit til DOS" i listen over alternativer, og trykk "Enter". Type "sys c:" til høyre for "A:>" som vises på skjermen, og trykk deretter på "Enter". "System overføres" melding vil vises på skjermen.

4 Fjern Toshiba Companion diskett og start Toshiba Tecra 8200. Harddisken feilen skal være løst.

AccuPoint II Mouse er Slippery

5 Grab AccuPoint II musen cap, som ligger i midten av tastaturet, og fjerne det fra Toshiba Tecra 8200.

6 Skrubb AccuPoint II musen cap med en bomullspinne som er kort plassert i teknisk sprit.

7 Tørk av AccuPoint II musen cap ned, og sett den på plast knotten i midten av tastaturet. Trykk ned på lokket for å sørge for at det er trygt på plass.

Hard Drive er ustabil

8 Klikk "Start" i nedre venstre hjørne av startskjermen i Windows, så hold musepekeren over "programmer". Skyv markøren over til "Administrative Tools", deretter "Disk Administrator." Diskbehandling dialogboks åpnes.

9 Velg "C" -stasjonen deretter "Egenskaper". Klikk på "Tools", deretter "Søk nå". Kontroller disk dialogboks vises på skjermen.

10 Klikk på boksene til venstre for "automatisk fikse feil i filsystem" og "Søk etter og forsøk å reparere skadede sektorer," klikk "Start". Prosessen vil fikse og gjenopprette dårlige fil sektorer som finnes på harddisken, og burde fikse stabilitetsproblemer i din Toshiba Tecra 8200.

kjører sakte

11 Klikk "Start" i nedre venstre hjørne av startskjermen i Windows, så hold musepekeren over "programmer".

12 Skyv markøren over ovennevnte "Tilbehør" og deretter flytte markøren over "System Tools."

1. 3 Klikk "Disk Defragmentor." Avhengig av størrelsen på harddisken og hvor mye informasjon som er lagret på din Toshiba Tecra 8200, kan det ta mellom en halv time og tre timer for å defragmentere harddisken.