Touchscreen-teknologi Krav

Touchscreen-teknologi Krav


Touch-skjermen teknologien fungerer på elektroniske skjermer og skjermer. En finger eller lett penn brukes til å trykke på skjermen. På denne måten kan brukeren direkte samvirke med det som vises på skjermen, og ingen mellomliggende enheter er nødvendig å arbeide med systemet. Disse er ofte knyttet til datamaskiner, GPS-systemer, PDA, videospill og mobiltelefoner.

Akustiske overflatebølger

Ultrasoniske bølger stadig flytte over berøringsskjermen. Når en finger eller penn berører skjermen, er en liten bit av bølgen absorberes. Når endringen i bølger er anerkjent av skjermen, behandler kontrolleren berørings hendelsen og hvor det skjedde i forbindelse med hva som var på skjermen.

resistive

Flere lag er involvert i en resistiv berøringsskjerm. To sjikt består av metallisk materiale som leder elektrisitet. Disse to lag er adskilt av et gap. Når en finger berører skjermen, fører det til de to lagene til å koble på det tidspunktet. Dette endrer den elektriske strøm og kalles en berøring hendelse.

kapasitiv

Den berøringsskjerm panel har en isolator lag som er dekket med en leder. Ofte er glass brukt som isolator og indium-tinnoksyd som lederen. Når en finger berører skjermen, den forvrenger det elektrostatiske felt på det tidspunktet. Dette frembringer en endring i kapasitans.

infrarød

LED og par photodectors brukes rundt kanten av berøringsskjermen når du bruker infrarød teknologi. Dette kan oppdage eventuelle touch, uansett om det er fra en penn, fingeren eller pennen. Når varen berører skjermen, blir varmen forskjell målt som berørings hendelsen. Denne teknologien brukes vanligvis for utendørs berøringsskjermer.

optisk Imaging

Dette er den nyeste teknologien som brukes i berøringsskjermer som den bruker bildesensorer på hjørnene av skjermen. Denne skjermen er bakgrunnsbelyst og touch er registrert som en skygge. Dette er en populær teknologi for berøringsskjermer fordi det er rimelig, allsidig og kan brukes til alle forskjellige skjermstørrelser.

Touch-Screen Layers

Fire ulike lag er vanligvis finnes i en berøringsskjerm, men dette varierer avhengig av teknologien som brukes. Det øverste laget er fremstilt av polyester som har et ledende metallbelegg. Så er det et klebemiddel som virker som et avstandsstykke. Det neste laget er laget av glass og deretter et annet klebemiddelsjikt er brukt for montering av glass.