Treff Vs. side~~POS=TRUNC

Treff Vs. side~~POS=TRUNC


Treff og sidevisninger er både statistikk for måling av Internett-trafikk, ellers kjent som web analytics websiden beregninger. Et treff er en forespørsel om en enkelt fil på en webserver, uavhengig av om det er en nettside eller et element av den siden, for eksempel et grafisk bilde eller en lydfil. I kontrast, er en sidevisning en forespørsel om en web-side, uavhengig av hvor mange treff genereres.

Hits

I de tidlige dagene av Internett, treff var det foretrukne statistikk for å beskrive populariteten til et nettsted. Men treffer statistikk refererer kun til antall filer forespurt av en nettside, så webmastere skjønte raskt at de kunne blåse opp antall treff ved å laste sine websider med mange grafikkfiler, stilark og skript. Med andre ord, kunne en nettside motta et stort antall treff simpelthen fordi den inneholder et stort antall av disse elementene, heller enn fordi den inneholder nyttig innhold.

side~~POS=TRUNC

Treff statistikk er nyttig for å analysere hastigheten på et nettsted, belastningen på en webserver og eventuelle feil som oppstår ved lasting websider men er meningsløst som et mål på nettstedet popularitet. Som et resultat, sidevisning eller sidevisning, har statistikken vært den foretrukne metode for å beskrive hvor mye innhold et nettsted har tjent til sine besøkende. Page se statistikk indikerer antall ganger en enkelt nettside er lastet, så webmastere kan se hvilke sider som inneholder nyttig innhold, fra en besøkendes synspunkt.

begrensninger

Page se statistikk gi mer meningsfull informasjon enn treff statistikk, men de er langt fra perfekt. Moderne websider, slik som de drives av Asynkron Javascript og XML eller AJAX for kort, kan tjene opp nytt innhold uten å måtte laste hele nettsiden, så et stort antall sidevisninger er kanskje ikke en nøyaktig indikasjon på stor popularitet.

unike besøkende

Antall unike besøkende til et nettsted - det vil si antall virkelige, individuelle mennesker besøker nettstedet, ikke inkludert automatiserte programmer, for eksempel edderkopper og roboter - i en definert periode gir et bedre mål på et nettsted popularitet enn gjør antall treff eller sidevisninger. Unike besøksstatistikk kan spores ved at brukerne å logge inn på en nettside eller, mer vanlig, ved å lagre en liten tekstfil, kjent som en cookie i en nettleser, og sender den til webserveren hver gang en besøkende kommer tilbake til en nettstedet.