Trenger du MIDI Kabler for Sony Acid?

Trenger du MIDI Kabler for Sony Acid?


Musical Instrument Digital Interface (MIDI) kabler er en viktig måte å koble ditt digitale musikkutstyr. MIDI kabler har "I", "Out" og noen ganger "gjennom" komponenter. Hvis du bruker Sony Acid arbeidsstasjon for digital lyd, må du kanskje MIDI kabler. Men i de fleste tilfeller kan du bruke USB-tilkoblinger for MIDI oppgaver. Avhengig av kravene til prosjektet, kan du faktisk ikke trenger noen kabler.

Funksjoner av Sony Acid

Acid kan brukes til å utføre en rekke oppgaver knyttet til digital musikkproduksjon. Det er svært nyttig og kraftig for opptak og redigering musikk. Det er også meget nyttig for sekvensering lyd. Hvis du bruker sine sekvensering evner, vil du sannsynligvis bli manipulere MIDI data. Men dette betyr ikke at du trenger MIDI kabler. Faktisk, for de fleste anvendelser av Acid, du trenger ikke MIDI kabler. Selv mange av de mest MIDI-intensive funksjoner i programmet kan gjøres med USB-kabler eller selv uten noen kabler i det hele tatt.

MIDI kontroll

Hvis du kommer til å styre parametere på programvare ved hjelp av en ekstern MIDI-kontroller, må du kanskje MIDI kabler. MIDI-kontrollerende er nyttig på en rekke måter. Først, hvis du ønsker å spille MIDI note data til en MIDI-spor, kan du gjøre dette ved hjelp av en ekstern styring. For det andre MIDI-kontrollere er svært nyttig for å kontrollere parameter endringer i Acid prosjektet. Du kan ta opp automations eller midlertidige endringer å spore parametere ved hjelp MIDI-kontrollere. I tilfelle ditt MIDI kontrolleren ikke har en USB-tilkobling, må du MIDI kabler.

MIDI Output

Hvis du ønsker å sende MIDI-data til en ekstern enhet, må du MIDI kabler. Sende MIDI-data til en ekstern enhet er nyttig for når ombord lyder i Acid ikke nok for musikkprosjektet. Mens selve programmet er kraftig for opptak, redigering og arrangering, kan du ønsker å oppnå faktiske lydene fra andre enheter. Heldigvis, kan du spille inn MIDI note data i Acid og sende det til andre enheter, for eksempel trommemaskiner og synthesizere, ved hjelp av MIDI kabler.

Koble MIDI til datamaskinen

Datamaskinen sannsynligvis ikke har MIDI "I" og "Out" porter. Hvis du har en spesiell lydkort eller lyd-interface, har du kanskje MIDI "I" og "Out" porter. Mer sannsynlig, mottar datamaskinen og sender MIDI data via USB-porten. Hvis dette er tilfelle, kan det hende at MIDI-tilkobling faktisk ikke trenger å involvere riktig MIDI kabler. Hvis du bruker en MIDI-kontroller, har det sannsynligvis en USB-tilkobling i stedet for eller i tillegg til MIDI-porter. Hvis det har en USB-tilkobling, kan du bruke dette i stedet for MIDI-port. Hvis du i stedet, du sender eller mottar data med en enhet som bare har MIDI-porter og datamaskinen eller grensesnitt mangler MIDI-porter, trenger du en MIDI-til-USB converter.