Trenger jeg å aktivere Smart Card på min PC?

Smartkort er som kredittkort som har en mikroprosessor innebygd i dem, og er designet for å legge et ekstra lag med sikkerhet for å beskytte informasjonen mot tyveri. IT-selskaper tar i bruk teknologi for å bidra til å avskrekke datamaskin informasjonstyveri.

Har datamaskinen har en smartkortleser?

Mange nye datamaskiner leveres forhåndsinstallert med smartkortleser programvare som lar deg bruke et smartkort for å få tilgang til datamaskinen i stedet for et enkelt passord. Søk etter "Hardware" i kontrollpanelet for å se om datamaskinen har en leser fabrikkinstallert.

Sikkerhet

Aktivering av smartkort på datamaskinen trenger du å utvikle et ekstra lag med sikkerhetstiltak for eksempel ekstra passord og bruk av kortet i seg selv for å få tilgang til datamaskinen. Dette er spesielt gunstig for de som bruker sine datamaskiner for å behandle svært sensitiv informasjon.

fingeravtrykk~~POS=TRUNC

Mange forretnings bærbare datamaskiner vil kreve bruk av ikke bare et smartkort, men en fingeravtrykksleser som ekstra lag med sikkerhet. Hvis smartkortleser ikke er aktivert, kan du ikke være i stand til å bruke fingeravtrykksleseren til fulle funksjon med hensyn til datasikkerhet.