Trenger jeg en datamaskin til å bruke iPad?

Trenger jeg en datamaskin til å bruke iPad?


Apple utviklere designet iPad som en følgesvenn enhet, ment å gi en mobil plattform for databehandling uten å erstatte en datamaskin. IPad programvare og lagring er begrenset, så du trenger en datamaskin til å sette opp og sikkerhetskopiere enheten. Teknisk, du bare virkelig trenger en datamaskin for første oppsettet, men uten å sikkerhetskopiere og synkronisering av enheten, du sterkt begrense dine funksjoner.

Datamaskin / iPad Connection

IPad krever iTunes for full drift. Du kan bruke iPad uten å koble den til iTunes for begrensede programmer, for eksempel e-post og Internett-surfing, men du kan ikke koble til App Store for å laste ned noen andre enn de som fulgte med iPad før du har satt det opp gjennom iTunes apps. App Store-ikonet vil ikke engang vises på iPad før etter det første oppsettet. Første gang du slår på en ny iPad, vil den be deg om å synkronisere med iTunes. Når du kobler iPad til datamaskinen med den medfølgende kabelen og starte iTunes på datamaskinen, vil enhetene lede deg gjennom synkroniseringsprosessen og muliggjør full bruk av iPad via iTunes-kontoen din.

Sikkerhetskopiering og synkronisering

Den iPad ikke støtter eksterne lagringsenheter som hoppe stasjoner eller disker, så for å sikkerhetskopiere iPad innholdet, må du synkronisere den med en datamaskin. Synkroniseringen skaper et speilbilde av din iPad på datamaskinens harddisk i iTunes, slik at du kan gjenopprette noen apps du ved et uhell slette eller gjenopprette hele iPad hvis noe skjer med operativsystemet. Koble iPad til en datamaskin via iTunes er også den eneste måten å laste ned Apples programvareoppdateringer, som ofte legge til nye funksjoner til iPad eller korrigere eksisterende feil eller glitches.

begrensninger

IPad har noen begrensninger, blant annet manglende Flash-støtte. Dette betyr at du ikke kan se Flash-basert video eller se hele innholdet på nettsteder som er programmert i Flash på iPad. IPad apps også kan ikke inneholde alle de funksjonene du trenger for arbeid, skole eller hjemme databehandling. Dette er fordi apps må oppfylle kravene fra Apple for å opprettholde den iPad topp ytelse og batterilevetid, slik programvare som krever tung programmering er ikke kompatibel med enheten. For å få tilgang til noen av disse elementene, må du bruke en datamaskin i stedet for en iPad.

Redusere datamaskinen Bruk

Du kan sikkerhetskopiere og synkronisere mer enn en iPad til en datamaskin, så mens du trenger en datamaskin til å bruke iPad, kan du dele den med andre brukere. Hvis du vil dele en datamaskin med noen andre, opprette en egen brukerkonto på datamaskinen for hver person som ønsker å bruke en iPad med den datamaskinen. Last ned iTunes på hver brukerkonto og sette opp separate iTunes kontoer for hver bruker. Dette lar deg holde iPad innholdet helt atskilt og sikret med individuelle brukerpassord.