Trenger jeg Internet Service for å bruke det trådløse laptop?

Trenger jeg Internet Service for å bruke det trådløse laptop?


For å besvare dette spørsmålet, er det nødvendig å finne ut hva du ønsker å bruke den bærbare datamaskinen for og hvor du ønsker å bruke den. Selvfølgelig, hvis du ønsker å bruke den bærbare datamaskinen for aktiviteter som ikke krever internett, så er det ikke behov for Internett-tjeneste hjemme eller hvor du ønsker å ta den bærbare datamaskinen; bare fordi det er trådløs, betyr ikke det krever en Internett-tilkobling for å fungere. Hvis du ønsker å komme på nett, men det er et par ting du bør vite.

Trådløse Bærbare Ikke "Come" Med Internett

Med hjelp av mange nye trådløse Internett-enheter og Wi-Fi hotspots, du virkelig kan ta den bærbare datamaskinen omtrent hvor som helst og koble seg trådløst til Internett. Men dette betyr ikke at forbindelsen vil alltid være gratis. Noen offentlige steder som flyplasser, kafeer og biblioteker kan tilby en gratis Internett-tilkobling hvis du er i deres område, men mange steder har Wi-Fi og krever at du betaler for å bruke den. I dette tilfellet vil den bærbare datamaskinen oppdage nettverket, men ikke klarer å koble til uten "sikkerhetsnøkkel" eller noen form for betaling du kan gjøre på datamaskinen eller på en benk. Hvis du er hjemme, og du ikke har tilgang til tjenesten hjemme, men har den trådløse laptop uten Internett for å koble til, slik at du kan ikke komme på nettet. Også, hvis du har Internett-tjeneste hjemme, men det er ikke trådløst (som betyr at du trenger å koble en Ethernet-kabel til en datamaskin for å gå på nettet), vil du fortsatt ha å koble Ethernet-kabelen eller kjøpe en trådløs ruter for å gjøre Internett-tilkoblingen trådløst.

Wireless Internet Service er lettere å få enn noensinne

Noen mobiltelefoner kan kobles til en datamaskin og brukes som modem for å koble til Internett. Hvis dette er mulig med telefonen din, må du ringe telefonselskapet først og finne ut om noen ekstra kostnader som gjelder, slik de ofte gjør. Hvis du er heldig, selv om du kanskje har en plan som inkluderer denne typen tilkobling gratis. Hvis ikke, kan du være i stand til å legge den til din plan eller kjøpe en liten USB-enheten fra telefonen din bedrift som vil gi deg tilgang til en månedlig kostnad. De fleste Internett-selskaper tilbyr også små trådløse Internett-enheter (på en månedlig eller årlig avgift) som kan plugges inn i den bærbare datamaskinen eller koblet opp for å avgi et trådløst signal uansett hvor du tar dem, slik at du kan ha Internett-tilkobling på din bærbare PC uansett hvor du tar den.