Triks med Microsoft Word 2007

Triks med Microsoft Word 2007


Microsoft Word er et populært tekstbehandlingsprogram som brukes av tusenvis av mennesker over hele kloden. Programvaren oppdateres jevnlig med nye funksjoner samt forbedringer i brukeropplevelsen. De som bruker Microsoft Word 2007 ofte kan ha nytte av å lære om noen av programmets innebygde snarveier, tips og triks.

office-knappen

Når du åpner Microsoft Word 2007, vil du legge merke til "Office" -knappen øverst, venstre hjørne av vinduet. Denne knappen erstatter Fil-menyen i tidligere versjoner av Word. Ved å klikke på den avslører kjente kommandoer som muligheten til å opprette et nytt dokument, lagre et dokument eller åpne et eksisterende dokument. The Office-knappen viser også ny funksjonalitet med "Klargjør", "Publiser" og "Konverter" kommandoer. Når du er ferdig med å jobbe på et Word-dokument, kan du bruke Forbered kommandoen for å veksle dokumentets personverninnstillinger og egenskaper. Publiser kommandoen tillater deg å raskt publisere dokumentet via ulike blogging tjenester, mens Konverter alternativet konverterer eldre Word-dokumenter lagret som doc-filer til den nye docx formatet som brukes av Word 2007.

temaer

Word 2007 kommer prepackaged med 20 temaer som lar deg raskt bruke et sett med farger, skrifttyper og effekter til et Word-dokument. For å velge et tema, klikk på "Page Layout" -kategorien og klikk på «Temaer». Hold musen over et tema for å se en forhåndsvisning av hvordan det vil endre dokumentets formatering, klikk deretter for å bruke temaet. Hvis ingen av de inkluderte temaer møte dine behov, kan du gå til Microsoft Office stedet (office.Microsoft.com) for å laste ned mer.

Quick Access Toolbar

Ved siden av Office-knappen er "Quick Access Toolbar." Som standard inneholder verktøylinjen bare tre knapper, "lagre", "angre" og "gjøre om", men gir mulighet til å legge til noen kommando som du selv velger. Bare klikk på pil ned til høyre for Quick Access Toolbar for å vise en liste over kommandoer og klikk for å legge dem til verktøylinjen. Evnen til å tilpasse Quick Access Toolbar betyr at du kan enkelt utføre kommandoene du bruker oftest uten å måtte søke gjennom Office-båndet.

Tastatursnarveier

I tillegg til å bruke musen til å navigere i båndet for å finne kommandoknappene, kan du også bruke hurtigtaster. Snarere enn å memorere tastatursnarveier i Word 2007, er det bare å trykke på Alt-tasten på tastaturet. Når Alt-tasten er trykket, vises en bokstav eller et tall tag ved siden av hver kommando og fanen på båndet. Med på Alt-tasten nede, trykker du bare på den tilsvarende bokstaven eller tallet for å utføre den kommandoen eller vise den angitte bånd fanen. For eksempel holde nede "Alt" -tasten avslører at å trykke "Alt + N" viser Sett inn-menyen, "Alt + 1" lagrer dokumentet og "Alt + 2" Angrer den siste handlingen.