Tumblr ikke virker med Twitter Poste

Når du knytter en Tumblr blogg med din Twitter-konto, gjør det tumblr innlegg å poste til Twitter-kontoen automatisk. Men hvis du skriver inn din Twitter kontoinformasjon på feil måte, eller om Twitter-tjenesten er nede, tumblr innlegg vil ikke bli sendt over til området på riktig måte. Du må legge inn din Twitter-konto detaljer for å sørge for at du postet det på riktig måte, og sjekke Twitter for å se om det er for tiden opplever slow-downs eller nedetid. .

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på Tumblr kontoen du koble med din Twitter-konto.

2 Velg spesifikk Tumblr bloggen du ønsker å linke til Twitter. Klikk på "Settings".

3 Kryss av i boksen merket "Send mitt Tumblr innlegg på Twitter." Klikk på "Logg inn med Twitter."

4 Skriv inn din Twitter-brukernavn og passord. Klikk "Godkjenn App." Hvis du ønsker å autorisere en annen Twitter-konto, klikker du på den lille "logge ut" knappen ved siden av Twitter-feltet. Logg på med kontoen du ønsker å bruke.

5 Klikk på "Logg ut" av Twitter programmet hvis du tror du satt feil brukernavn i. Gå gjennom Twitter installasjonsprosessen på nytt for å finne ut om dette er problemet. Gå til Twitter.com og se om området lastes for deg. Hvis den er treg eller ned, vil Tumblr kontoen ikke være i stand til å bruke Twitter API for å sende dine innlegg over. Vent til Twitter stedet for å fungere som normalt før du sender gjennom en annen post.

6 Logg ut av og inn i Tumblr-konto. Noen ganger Twitter post programmet ikke fungere før du logge inn på kontoen.